Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINANCIJSKO ZNANJE

Igrom učimo bolje upravljati rizicima i nositi se s novčanim izazovima

21.03.2017., Zagreb - HND, Akcija Hrvatskog ureda za osiguranje (HUO) pod imenom Znanje je najbolje osiguranje, ciji je cilj promicanje financijske pismenosti, posebno medju mladima. Prva ovogodisnja akcija je distribucija drustvene igre Manje rizika, vis
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
23.03.2017.
u 16:10

"Manje rizika više zabave" uz Svjetski i Europski tjedan novca u svim školama; igra je projekt Hrvatskog ureda za osiguranje i osiguravatelja

Edukativna društvena igra za povećanje razine financijskog obrazovanja - “Manje rizika, više zabave”, naći će se uskoro u svim osnovnim i srednjim školama u Hrvatskoj, poručeno je iz Hrvatskog ureda za osiguranje (HUO) koji je s osiguravajućim društvima i uz podršku Ministarstva financija i Ministarstva znanosti i obrazovanja osmislio i predstavio igru.

Njome se, kaže direktor HUO-a Hrvoje Pamuković, želi razviti svijest o riziku i upoznati mlade s mogućnostima upravljanja rizicima. Sudionici igre, koja je za sve starije od 12, prolaze različite faze života rješavajući probleme na koje nailaze.

Poanta je ostarjeti zdravo i sretno, sa što manje šteta. – Igra je kombinacija najboljih društvenih igara uz igru uloga, slažu se Marijan Kralj, član uprave Croatia osiguranja i Tatjana Račić Žlibar, članica uprave Uniqa osiguranja. 

>> Više ćemo koristiti vodu i solarnu energiju

>> Kozmetički noviteti koji su zaludili svijet; Koristit ćemo plastične kotačiće umjesto četkica za zube?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije