Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovni uzlet

Maras: Hrvatska nakon šest godina izlazi iz recesije

gordan maras
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
30.01.2015.
u 14:17

Maras kaže kako Hrvatska nakon šest godina izlazi iz recesije te da to nije mišljenje Vlade nego niza analitičara

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras otvorio Poslovni uzlet grada Koprivnice 2015. gdje je rekao kako Hrvatska nakon šest godina izlazi iz resecije, piše Poslovni dnevnik.

– To nije mišljenje Vlade nego cijelog niza analitičara. Bilježimo rast izvoza i pad nezaposlenosti, napokon se počelo otvarati više obrta i tvrtki nego što ih se zatvorilo.  Osim toga,  narednih godinu dana očekujemo 100 projekata malih tvornica od kojih će svaka zaposliti po nekoliko desetaka ljudi – rekao je Maras.

Maras je istaknuo kako je ova vlada uložila dvije milijarde kuna u obrt i poduzetništvo.

– Poslovni uzlet izrazito je korisna edukativna manifestacija za koju vjerujemo da će, nakon 7.000 lanjskih, ove godine u 22 grada proći čak 30.000 hrvatskih poduzetnika i obrtnika – kaže Maras.

>> Poduzetnicima ove godine 30 milijuna eura za inovacije

Komentara 28

FI
fileck
16:22 30.01.2015.

Pa kako bi to Maras mogao znati kad on ne zna niti što jeste recesija! Čovjek nikada nigdje nije radio pa od kud bi to i mogao znati. Doduše, majstor je napravio ogromnu dubiozu u SDP-ovoj blagajni dok ju jee vodio ali ništa drugo! To su mu sve reference!

DU
Deleted user
16:14 30.01.2015.

ne kaže vlada već njezini analitičari... dobra fora

ĆA
ćaćaća
16:27 30.01.2015.

eh taman prije izbora :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije