Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRK DO KIOSKA!

GoOUT! u novom broju skija, trči, skejta, borda...

GoOUT!
Foto: GoOUT!
1/7
23.10.2014.
u 11:56

... i uopće, pišemo o svemu što vole mladi. I stari. I svi koji vole sportove na otvorenom

Vjerujemo da su mnogi od vas odmah po povratku s ljetovanja počeli brojati dane do početka zimovanja. A zima je pred vratima, stoga smo vam u GoOUT!-u pripremili veliki snježni specijal. Na više od 30 stranica ćete pronaći prikaze novih modela skija koje su naši suradnici detaljno testirali uoči sezone, tu su i recenzije najzanimljivijih skijališta, ali i intervjui s Ivicom Kostelićem i našom najboljom snowboardericom (ujednom i licem s naslovnice), Anom Rumihom. Da ne biste na snijeg došli nespremni, odradili smo za vas i pripremni trening po Pro Ski Up sistemu, jedinstvenim (i u cjelosti domaćim) sistemom treninga na Pro Ski Simulatoru.

Glavna je trkačka tema broja povratak u formu: nismo bili zadovoljni generičkim savjetima s interneta, stoga smo za rukav povukli našeg uvaženog stručnjaka Ladislava Havaša i dobili čak tri različita (ali znanstveno provjerena) načina za brzi povratak u formu. Naša stalna suradnica Iva Ušćumlić-Gretić je ponovno napisala motivirajuć tekst o tome zašto je dobro imati partnera (ili cijelo "pleme", kako ga ona zove) za trčanje, a tu su i tekstovi o Zagrebačkom i Newyorkškom maratonu, savjeti kako pronaći (tj. stvoriti) vrijeme za trčanje, kako se pripremiti za trčanje zimi...

Iz pera Daniela Lacka pročitajte sjajnu priču o spuštanju (i izlasku!) balonom iz jame Mamet, dok je Zdravko Šarčević pokušao dočarati lik i djelo najzabavnijeg svjetskog prvaka u MTB downhillu, Josha "Ratboya" Brycelanda. Znate nas, volimo pisati i o hrvatskim nadama, stoga je popularni Šarac na stranicama GoOUT!-a predstavio Marina Ranteša, najperspektivnijeg domaćeg "BMX bandita".

U GoOUT!-u možete pročitati i nove kolumne Veronike Jurišić, Dragana Jankovića, Zdravka Šarčevića i dr. Ive Belana. Novi broj potražite na svim kioscima od 24. listopada za samo 19,90 kn.

Foto: GoOUT!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?