Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKi INTERES za TRČANJe I NORDIJSKO HODANJe

Trčati i hodati žele i - cijele obitelji

GoOUT!
Foto: GoOUT!
1/3
20.11.2014.
u 16:20

Raspon u godinama prijavljenih za Večernjakove programe je zadivljujuć: najstarijem su 73, a najmlađoj samo 13 godina. Dakle, trčati i hodati s nama mogu uistinu svi!

Kad smo se počeli baviti idejom organiziranja programa trčanja, hodanja i nordijskog hodanja, znali smo da će u Zagrebu biti zainteresiranih, ali vaš nas je odaziv baš zadivio. Za samo pet dana, koliko traju prijave, interes je pokazalo više od 800 Zagrepčanki i Zagrepčana – a prijave još traju do nedjelje!

Najviše vas se prijavilo putem naše web stranice, ali smo lijep broj upisnica zabilježili i tijekom naših Dana otvorenih vrata, koje smo prošlog vikenda održali na Jarunu i Bundeku. Ondje su vam naši stručnjaci pomogli da ustanovite u kakvoj ste formi i odmah su vam preporučili određeni program. Oni koji su propustili događanja prošlog vikenda propušteno mogu nadoknaditi već ove subote (Maksimir, pozornica kod glavnog ulaza) i nedjelje (Boćarski dom) od 10 do 14 sati.

Rezultati obrade vaših prijava pokazali su nam da vam je najdraža (ili najbliža) lokacija za trčanje i hodanje Jarun, slijede Maksimir i savski nasip. Sudeći prema odazivu, žene su odlučnije u namjeri da vode aktivniji život – one čine gotovo tri četvrtine prijavljenih. Imamo i zanimljive raspone u godinama – najstariji prijavljeni je 1941., a najmlađa kandidatkinja 1999. godište. Još jedan zgodan detalj: za naše su se programe, sudeći prema godištima, jednim elektronskim mailom prijavile tri generacije jedne obitelji!

Na pitanje u kakvom ste kondicijskom stanju, najviše vas je odgovorilo "U lošem" (39%) – jedva čekamo da nam pružite priliku da zajedno to promijenimo! - dok vas 34% smatra da je u dobrom stanju. Zanimljivo, više od polovice prijavljenih spremni su na čak tri treninga tjedno.

Svima koji su ispunili naš inicijalni obrazac poslali smo novi, pomoću kojeg ćemo odrediti grupe prema kondicijskom stanju, a treninzi počinju već sljedećeg ponedjeljka, 24. studenoga. Na prvom ćete se okupljanju upoznati s trenerima i međusobno te napraviti prve korake prema boljoj formi i zdravijem i aktivnijem životu. Uvjeravamo vas: kad jednom osjetite pozitivne vibracije grupnog treninga, na svako će sljedeće okupljanje biti sve lakše i lakše doći. Steći ćete nove prijatelje svih generacija i maknuti se od dnevnih negativnosti i, što je najvažnije, shvatit ćete da ste u stanju učiniti puno više nego što sada mislite.

Zagreb je samo početni korak: planiramo Večernjakove programe trčanja, hodanja i nordijskog hodanja u skorije vrijeme ponuditi i u drugim većim hrvatskim gradovima. U međuvremenu, pratite napredak naših "školaraca" na stranicama magazina GoOUT! i Večernjeg lista, te na našoj internetskoj i Facebook stranici.

Foto: GoOUT!

Fill out my online form.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?