Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
produženi vikend

Riješite se stresa u samo 4 dana!

Pine Beach Resort
Foto: Pine Beach Resort
1/3
28.04.2015.
u 13:04

4 dana aktivnog robinzonskog odmora u PINE BEACH resortu Pakoštane

Brzi tempo života i svi problemi koji nas svakodnevno zabrinjavaju uzroci su emocionalne napetosti koju najčešće nazivamo stresom. Ma koliko netko bio opušten i što god mislio o ritmu svog života prisutnost stresa nije upitna, nego tek količina o kojoj ovisi i naše zdravlje. Vjerovali ili ne, znanstvenici su otkrili da je prekomjerni stres uzrok nekih od vrlo ozbiljnih zdravstvenih problema poput depresije, grčenja mišića i pojave tikova, srčane aritmije, pojave nezainteresiranosti za seks i općeg urušavanja imuniteta.

Upravo zbog mogućih ozbiljnih posljedica na pretjeranu pojavu stresa, a kojoj najčešće nismo niti svjesni, potrebni su nam antistresni programi kako bi smo svoje tijelo vratili u normalni, uobičajeni ritam života. Jedan od takvih programa organizira i Večernji list i to od 4. do 7. lipnja u Pine Beach Resortu u Pakoštanima. Riječ je o bajkovitom mjestu s pješčanom plažom i mogućnostima za odmor i bavljenje sportom, a to je upravo onaj minimum potreban da vas napuni pozitivnom energijom i vrati vam osmjeh na lice.

Četverodnevni program s punim pansionom sastoji se od niza sportskih i opuštajućih aktivnosti, poput turnira u streličarstvu i odbojci na pijesku, svakodnevnih odlazaka u adrenalinski park, ali i kupanja, odmora na prelijepoj plaži i večernje zabave pripremljene upravo za tu prigodu. Naši instruktori pokazat će vam kako se kroz razne zanimljive aktivnosti riješiti stresa, a animatori zabaviti djecu dok se provodite u super atraktivnom adrenalinskom parku.

Cijena aranžmana je 1190 kuna i uključuje prijevoz modernim autobusom, puni pansion, te puno organizirane zabave.

Više informacija pronađite ovdje.

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:27 03.05.2015.

stresno je to tako brzo, jel ima nekakav program na duzi rok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije