Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utrka 6,3 K

GOOUT! ponosno poziva: SVI na utrku 10. svibnja na Jarunu!

GoOUT!
Foto: Shutterstock
1/3
21.04.2015.
u 15:45

Osvojite vrijedne novčane nagrade u muškoj i ženskoj konkurenciji

Zagrebački Jarun 10. svibnja bit će središnje mjesto okupljanja trkača i rekreativaca koji će na utrci od 6,3 kilometra imati prigodu testirati svoju formu, dobro se zabaviti i u konačnici sudjelovati na jednoj od tradicionalnih utrka u organizaciji magazina GOOUT! i programa trčanja i nordijskog hodanja. Dobro je navesti da pobjednici glavne utrke u ženskoj i muškoj konkurenciji osvajaju vrijedne novčane nagrade. Lijep proljetni dan, kakav su predvidjeli hrvatski meteorolozi, nesumnjivo će privući mnogo trkača, među njima i dobar dio od 400 polaznika GOOUT! programa trčanja i nordijskog hodanja koji vaš i naš magazin provodi u suradnji s trenerima s Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

Prijave za utrku i preuzimanje brojeva započet će u 9.30 sati, a sat i pol kasnije krenut će jedna od najmasovnijih i najzabavnijih amaterskih utrka u Hrvatskoj. Trčat će se jedan krug oko Jaruna, a u 12.30 bit će svečano proglašenje pobjednika. Naravno, kao i uvijek, upravo u želji da omogući ljudima da što više vremena provedu na svježem zraku i u prirodi, GOOUT! je za sve sudionike utrke pripremio ručak i poslijepodnevnu zabavu. Petnaest minuta nakon starta utrke za trkače počinje i prva rekreativna, zabavna utrka nordijskih hodača.

"Ovom utrkom, ali i nizom drugih sličnih događaja tijekom godine, želja nam je omogućiti ljudima da se počnu baviti nekom tjelesnom aktivnošću, želimo popularizirati zdrav način života te im omogućiti nova poznanstva i prijateljstva. Jasno nam je da postoji dosta rekreativaca koji još ne mogu otrčati cijeli krug oko Jaruna, ali im zato nudimo da se uključe u naše programe trčanja ili nordijskog hodanja, u kojima će im naši stručnjaci pomoći da dostignu osobne ciljeve. Pozivamo sve rekreativce i one koji to još nisu da nam se pridruže na prvom GOOUT! IZAZOVU i natječući se u jednoj ili drugoj konkurenciji provjere u kakvoj su trenutno formi", rekao nam je Damir Lekić, jedan od organizatora utrke i voditelj projekta Sport i turizam u Večernjem listu.

Startnina za utrku iznosi 50 kuna i u nju je uključen poklon dobrodošlice - sportska dri fit majica, već spomenuti ručak i puno dobrih vibracija, zabave, dobrog trčanja i hodanja. Stoga svakako preporučujemo da drugu nedjelju u svibnju (10. 5.) rezervirate za Jarun, za svoj gušt, i da se upravo tad napunite pozitivnom energijom, toliko potrebnom svima nama za radne tjedne koji će slijediti.

Plan utrke 10. svibnja:
9:30 Prijava i preuzimanje brojeva
11:00 Start utrke - trči se jedan krug oko Jaruna po cesti (6,3 km)
11:15 Start rekreativne utrke nordijskog hodanja
12:30 Proglašenje pobjednika
13:00 Ručak i zabava

Foto: GoOUT!

Foto: VLm

Komentara 1

IG
igundic
17:03 28.04.2015.

Pročitao/la sam i slažem se sa pravilima utrke a pravilnika nigdje. Halooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije