Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Avanturistički kamp za djecu GoOUT! Junior

GoOUT! Junior
Foto: VL
1/7
PR
Autor
PR članak
04.03.2015.
u 11:45

Priuštite svome djetetu nezaboravne proljetne praznike na svježem zraku, uz brojne izazovne i zabavne aktivnosti u društvu vršnjaka. Pod stručnim nadzorom edukatora s Kineziološkog fakulteta bez napora i na djeci primjeren način savladat će i utvrditi vještine penjanja planinarskim stazama, orijentacijskog trčanja i hodanja, plivanja te ostalih djeci zanimljivih i izazovnih aktivnosti.

Termin kampa:
30.3.2015. – 3.4.2015.

Uzrast:
7-12 godina starosti

PROGRAM KAMPA:
1. dan – planinarski dom Veliki dol (Samoborsko gorje)
2. dan – planinarski dom Japetić
3. dan – bazeni u Tuheljski toplicama
4. dan – planinarski dom Puntijarka
5. dan – bazeni u Tuheljskim toplicama

PRIJAVITE SVOJE DIJETE ODMAH!

Broj sudionika kampa je ograničen stoga osigurajte svom djetetu mjesto već danas.

Cijena kampa: za prijave do 20. ožujka 700 kn, nakon 20. ožujka 750 kn

Prijaviti se možete ispunjavanjem obrasca za prijavu na dnu članka ili na broj telefona: 01 6300 433 (od ponedjeljka do petka od 10 do 16 sati), te na mail adresu marketing@vecernji.net.

U cijenu petodnevnog programa uključen je prijevoz, užina, ručak i ulaznice za bazen.

Prijavite svoje dijete u naš kamp, ostalo je naša briga. Sve što trebate učiniti jest dovesti ga u 8 sati ujutro i predati našim edukatorima te na isto mjesto doći po njega u 16 i 30. Mjesto okupljanja je uvijek isto – parkiralište kod dvorane Lisinski.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Zadnji dan kampa sve polaznike očekuje ludi provod na bazenu uz najboljeg zabavljača u Hrvatskoj – Marija Petrekovića! Foto: Borna Filić/PIXSELL

Bogat i zanimljiv program kampa u potpunosti su osmislili stručnjaci s Kineziološkog fakulteta koji će ujedno biti i pratnja vašoj djeci.

Upoznajte naše trenere:

Željko Hajtok aktivni je planinar više od 25 godina, licencirani je planinarski vodič s velikim brojem odrađenih planinarskih izleta u svojstvu organizatora i vodiča, a vlasnik je i licence za turističkog pratitelja. Željko je predsjednik planinarskog društva "Pinklec" Sveta Nedelja, koje od osnutka veliku pažnju posvećuje radu s djecom pa tako ovog proljeća po drugi puta organiziraju Školu za planinarski pomladak (za djecu osnovnoškolske dobi).

Hrvoje Garafolić po struci je magistar kineziologije, veliki zaljubljenih u sport, posebno u košarku. Ima bogato iskustvo u provođenju aktivnosti čiji je cilj popularizacija sporta među najmlađom populacijom.

Domagoj Francetić je apsolvent kineziologije i istinski zaljubljenik u nogomet. Nakon što je tijekom školovanja i sam igrao u brojnim klubovima, danas radi kao trener najmlađih nogometaša u NK Zagreb.


Na fotografiji: Željko Hajtok, Hrvoje Garafolić i Domagoj Francetić

Riječ trenera:
Sportsko-edukativni program avanturističkog kampa “GoOut Junior” temelji se na višestranom pristupu koji je u skladu s pojedinim senzibilnim fazama rasta i razvoja djeteta čime djeca stječu niz temeljnih vještina koje će im pomoći u kasnijem razvoju i obavljanju svakodnevnih životnih aktivnosti. Aktivnosti planiramo prateći i osluškujući interese djece te na taj način stvaramo poticajnu sredinu. Provedbom posebno programiranih, cjelodnevnih aktivnosti, nastoji se pozitivno utjecati na funkcionalno -motorički razvoj djece te preventivno djelovati na nastanak i razvoj raznih teškoća i bolesti, kao i na sprečavanje nepoželjnih oblika ponašanja djece, ali i redukciju potkožnog masnog tkiva, odnosno regulaciju tjelesne težine. U program su uz tjelesne aktivnosti uključene i razne kreativne radionice (likovne, ekološke, radionica zdrave prehrane ...).

Fill out my online form.

Želite prijaviti greške?