Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prikupljanje sredstava za stipendiranje mladih

Veliki humanitarni koncert Korak u život

prljavo kazalište, koncert
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/5
24.10.2016.
u 12:58

Prljavo kazalište, Zagrebačka filharmonija i zbor Ivan Goran Kovačić u HNK

Veliko finale humanitarne akcije Korak u život obilježit će koncert legendi domaće glazbene scene, Prljavo kazalište koje će sa Zagrebačkom filharmonijom i akademskim zborom Ivan Goran Kovačić udružiti note i glasove u petak 4. studenog 2016. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu i tako svim posjetiteljima priuštiti nezaboravnu večer.

Ljubitelji popularnih Prljavaca zasigurno će uživati u ovakvom spoju klasične i pop rock glazbe te u nesvakidašnjem aranžmanu njihovih poznatih hitova. Kupnjom ulaznice za vas ili kao poklon za vaše najdraže pomažete humanitarnoj akciji Korak u život čiji je cilj prikupljanje sredstava za stipendiranje mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Osim što ćemo dati sve od sebe da vam uljepšamo večer, cilj je prikupiti sredstva, pomoći ovim divnim mladim ljudima i pružiti im priliku za novi korak u život“, izjavio je Mladen Bodalec, pjevač grupe Prljavo kazalište.

Humanitarnu akciju Korak u život pokrenuo je 2008. godine Rotary klub Zagreb Kaptol te od tada, svake godine, uspješno prikuplja sredstva za mlade koji po završetku srednje škole moraju napustiti domove za nezbrinutu djecu i udomiteljske obitelji, a imaju želju, no ne i mogućnosti, nastaviti fakultetsko obrazovanje.

Uz kupnju ulaznica za koncert, sredstva za novu generaciju studenata skupljaju se i pozivom na broj telefona 060 9001 (6,25 kn, pdv uključen) te izravnim uplatama na račun akcije 2360000-1102052855.

Više o akciji pronađite na FB stranici Koraka u život

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije