Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIMUNOVO U LISINSKOM

Velika fešta se sprema, Šima ponovno puni Lisinski

Šima Jovanovac
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
23.09.2016.
u 09:00

Šima Jovanovac 26. listopada u KD-u Vatroslav Lisinski slavi imendan, a za svoje je obožavatelje pripremio i posebno iznenađenje.

Zagreb uskoro očekuje prava bećarska fešta. Podsjetimo, u povodu dana sv. Šimuna, 26. listopada u 19.30 sati, Šima Jovanovac s prijateljima će proslaviti svoj imendan. Veliko slavlje priprema se u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Šima ove godine slavi i  51. godinu uspješne glazbene karijere.

Za svoje je obožavatelje pripremio posebno iznenađenje. Tako će se za odličnu atmosferu pobrinuti i tamburaški orkestar Krunoslava Dražića, Ivica Pepelko, Kvartet Gubec, Pero Galić (Opća opasnost), Bosutski bećari, Vranac, ŽPS „Đakovčanke“, Folklorni ansambl "Lisinski", Meri Cetinić, Minea te posebni gost Nedžad Salković.

Uz izvrsnu scenografiju koja se priprema i listu ostalih izvođača, ovo će zasigurno biti nezaboravan koncert za sve ljubitelje slavonske glazbe.

Nemojte propustiti ovaj veliki šokački spektakl. Karata je iz dana u dan sve manje, stoga kupite svoje ulaznice na vrijeme na blagajni u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog ili ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije