Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Veličanstveno suzvučje Četiri tenora u okviru 35. večeri na Griču

Četiri tenora
Foto: Promo foto
01.07.2016.
u 09:50

- O sole mio, Besame Mucho, Un amore grando, ali i Adio Splite moj, orit će se iz atrija Galerije Klovićevih dvora - poručuje splitski tenor Marko Pecotić Peco

Kako je nastupati solo i uživati na estradnoj vjetrometini imao se prigodu uvjeriti splitski pjevač Marko Pecotić Peco, jedan od Četiri tenora koji će zajedno s kolegama: Đanijem Stipaničevim, Marko Škugorom i Vladom Garićem nastupiti na prvom samostalnom koncertu Četiri tenora 13. srpnja u 20 sati u atriju Klovićevih dvora.

Bit će to večer prilagođena ukusima publike koja će moći uživati u skadbama za dušu od klasike do šansone i ljubavnih balada, izvedbama pjesama poput 'O sole mio', 'Un amore cosi grande', 'Besame mucho', 'Angels' 'Adio Splite moj', ali i pjesmama  popularne Adele, koje posebno voli izvoditi upravo on - poznati splitski pjevač, član klape Iskon, tenor Marko Pecotić Peco.

Nakon četiri godine samostalne karijere Marko se vratio klapi Iskon u kojoj je ranije nastupao osam godina, a nedavno je s istom Klapom gostovao i u SAD-u. 

- U svojoj solo karijeri jednako sam uživao i mogu se pohvaliti da imam i jedan apsolutni hit - pjesmu za seriju 'Larin izbor' kao i prvu nagradu stručnog žirija na Splitskom festivalu. Ostvario sam neke svoje ciljeve, otpočeo suradnju s klapom 'Sveti Mihovil' koja djeluje pri policiji te klapom 'Sveti Juraj'. No ubrzo sam shvatio da mi je pjevanje s mojom klapom Iskon nekako najdraže. Mogu reći da sam žudio za povratkom u Iskon i vratio sam se svojim gitaristom Vedranom Roguljićem i bubnjarom Duškom Radićem. Kolege su me dočekali s veseljem. Rekao bih da smo zajedno jači jer mi u klapi Iskon uvijek smo pokušavali biti drugačiji. Nastup s Četiri tenora veliki je izazov i unaprijed se veselim publici u Zagrebu i ostalim mjestima gdje ćemo ove godine nastupiti. Zato pozivam publiku da nam se pridruži i bude dio događaja koji će zasigurno obilježiti ne samo Večeri na Griču već i karijeru nas Četvorice tenora –poručuje popularni Peco.

Budući da je broj mjesta u gledalištu ograničen požurite kupiti svoju ulaznicu bilo u sustavu Eventima ili u Scardoni na adresi Srebrnjak 64 prilikom čega ostvarujete popust na njihova izdanja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije