Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Festival sv. Marka

U crkvi sv. Marka pjevati će i slavna Marjana Lipovšek

Vladimir Kranjčević
Žarko BašićPIXSELL
22.04.2015.
u 14:12

U Zagrebu počinje 17. festival sv. Marka

        Sedamnaesti Festival sv. Marka održava se od 25. travnja do 10. svibnja, a okupit će istaknute strane i domaće umjetnike među kojima su i mezzosopranistica Marjana Lipovšek, violinist Lorenz Nasturica, violist Wilfried Strehle, flautist Ljubiša Jovanović, pijanist Vladimir Krpan, orguljaši Ante Knešaurek i Pavao Mašić... Na koncertu u spomen osnivaču festivala Nevenu Valentu 28. travnja u crkvi sv. Marka nastupit će Komorni studio Zagrebačke filharmonije i Oratorijski zbor crkve sv. Marka Cantores Sancti Marci te solisti Leonora Valent i Leon Košavić koji će pod ravnanjem Vladimira Kranjčevića izvesti i Requiem Gabriela Fauréa.

Ansambl Lado izvest će program Divici Mariji.     

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije