Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncertni spektakl

Stray Dogg i J.R. August spremaju spektakl u Lisinskom!

Stray Dogg i  J.R. August spremaju spektakl u Lisinskom!
Foto: Promo foto
29.01.2016.
u 11:07

Stray Doggu će se na njegovom najznačajnijem koncertu u Hrvatskoj pridružiti i talentirani kantautor J.R. August koji će kao gost otvoriti ovu posebnu večer u Maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski.

STRAY DOGG je jedan od najznačajnijih mladih izvođača u Srbiji, koji je u izuzetno kratkom roku izgradio jak status širom Srbije i susjednih joj država, te odsvirao i impresivan broj koncerata širom Europe. Stray Dogg je indie-folk/indie-rock bend koji je surađivao s poznatim svjetskim glazbenicima poput Devendre Banharta i Lise Hannigan.

Bend čine Dukat Stray(vokal, gitara), Jelena Damjanović (piano), Ana Janković (violina i back vokal), Marko Ignjatović (solo gitara), Vladimir Miličević (bass gitara) i Relja Ilić (bubnjevi). Zvuk benda mješavina je americane, indie rocka i folka upakirana u melankolične aranžmane koji Stray Dogg nedvojbeno izdvajaju kao jedne od predvodnika nove autorske scene koja buja širom regije. Ovom prilikom će promovirati veoma hvaljeni novi album „Come Along Wind“.

Nikola Vranić, u glazbenom svijetu poznatiji kao J.R. AUGUST, je mladi umjetnik, kantautor i multiinstrumentalist iz Zaboka. Vrlo je hvaljen i od strane publike kao i kritike, a najzapaženiji dio njegovog opusa je kvadrilogija „Change of Seasons“ - priča o 4 godišnja doba ispričanu kroz 4 videospota.

S prvim, „Man With A Magnificent Mind“, našao se na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplaya. Nikola upravo priprema i novi EP koji izlazi uskoro ove godine!

Broj mjesta za ovaj spektakl koji će održati u subotu, 6. veljače, je ograničen, a sva su mjesta sjedeća. Cijena karte u pretprodaji iznosi 55, a ukoliko ih ostane na ulazu će koštati 70 kuna.

Nikako ne propustite doživjeti Dukata, J.R. Augusta i druge goste u predivnom ambijentu i akustici Male dvorane. Karte možete kupiti online, a popis svih pretprodajnih mjesta potražite ovdje.

Posjetitelji koncertne promocije novog albuma Stray Dogga, „Come Along Wind“, a dakako i svi ostali, pozvani su na postkoncertno druženje s bendom uz nastup sjajnih NLV i pomni glazbeni odabir DJ Trše u Kavani Lisinski koja se nalazi u sklopu Koncertne Dvorane Vatroslava Lisinskog. Ulaz na after je besplatan.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije