Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacionalan koncert 2CELLOS na Tomislavcu

Slavni gosti naših čelista su Oliver i Zucchero

Luka Šulić i Stjepan Hauser ovim koncertom u Zagrebu slave peti rođendan 2CELLOS
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
27.06.2016.
u 12:45

2CELLOS počinju svirku u 21.30 sati i to s klasičnim izvedbama, nakon kojih slijedi pravi show koji prati i raskošna produkcija. Ulaz je besplatan!

2CELLOS u subotu, 2. srpnja, velikim spektaklom na Tomislavovom trgu u Zagrebu slave svoj peti rođendan. Podjednako spektakularni su i njihovi gosti s kojima će iznanaditi svoju vjernu puibliku. To su Oliver Dragojević i   Zucchero.

Luka Šulić i Stjepan Hauser prizanju da nije bilo lako izabrati goste za ovaj posebni, slavljenički koncert koji poklanjaju svojim obožavateljima, ali i brojnim turistima koji ovih dana borave u Zagrebu. Od svih glazbenih gostiju s kojima su Luka i Stjepan surađivali tijekom posljednjih pet godina, prvi i jedini ipak je Oliver Dragojević. S njim je Stjepan Hauser objavio album “Noć nek’ tiho svira” i održao niz koncerata. Uz Olivera, Stjepanu Hauseru i Luki Šuliću na pozornici će se pridružiti i velika talijanska zvijezda Zucchero s kojim su snimili pjesmu “Il Libro Dell´ Amore (The Book of Love)”, objavljenu na albumu “IN2ITION” (albumu iz 2012. godine) koji je u Hrvatskoj prodan u zlatnoj nakladi. 2CELLOS i Oliver izvest će zajedno veliki Oliverov hit "Lipa moja". 

Ulaz na koncert je slobodan, 2CELLOS počinju svirku u 21.30 sati i to s  klasičnim izvedbama, nakon kojih  slijedi pravi show koji prati i raskošna produkcija. Ovu je produkciju već vidjelo  dvanaest tisuća obožavatelja, koji su 2CELLOS slušali u Veroni, početkom svibnja, a u subotu će je čelisti prvi puta predstaviti publici u Zagrebu.
Ukratko: bila bi velika šteta propustiti ovaj spektakl, prvi  veliki koncert 2CELLOS u Zagrebu nakon duge četiri godine.

Koncert na Tomislavcu bit će ujedno i zadnji nastup 2CELLOS na aktualnoj svjetskoj turneji. Zagrepčanima i gostima njihovog grada poklanjaju ga 2CELLOS, Grad Zagreb i Zagrebačka Filharmonija, a održat će se u sklopu novog open-air festivala Zagreb Classic.

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
Zvonko60
23:20 27.06.2016.

Bravo ekipa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije