Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanja

Ruska zborska parada sutra u ciklusu Lisinski subotom

Zbor Glinka
17.10.2014.
u 13:11

Ansambl tradicije započete još u 15. stoljeću na ruskom carskom dvoru već četiri desetljeća nastupa širom svijeta pod vodstvom maestra Černušenka. Koncert u Lisinskom počinje u 19.30 sati

        U ciklusu Lisinski subotom sutra je na redu novo gostovanje jednog poznatog, velikog i sjajnog ansambla. U goste nam dolazi hrvatskoj publici već jako dobro poznata Državna akademska kapela Glinka iz Sankt Peterburga sa svojim dirigentom Vladislavom Černušenkom.

Ansambl tradicije započete još u 15. stoljeću na ruskom carskom dvoru već četiri desetljeća nastupa širom svijeta pod vodstvom maestra Černušenka. Koncert u Lisinskom počinje u 19.30 sati.    

>> Fantastičan ruski zbor večeras u Velikoj dvorani Lisinskog

>> Tražite izlaz, uđite u Lisinski

Komentara 1

MK
mkeca
19:47 19.10.2014.

Koncert je bio sjajan! Virtuoznost i sonornost glasova, a posebno, za mene, Vladimira Millera, bila je izuzetno dojmljiva! Čestitam zboru i ravnatelju, kao i organizatorima! Sjajno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije