Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock je živ

Rock legende oduševile prepuni Johann Franck

grupa Time
Foto: Promo foto
1/11
29.04.2016.
u 09:37

Da je rock scena itekako živa i da na njih možemo još uvijek računati sinoć su u prepunom Johann Francku dokazali grupa Time predvođeni sjajnim vokalom Dade Topića

Band koji pune 43 godine nije zajedno stao na scenu u ovom originalnom sastavu, okupio se na inicijativu Tihomira Pop Asanovića te su se njemu uz bok našli Mario Mavrin, Dado Topić, Ratko Divjak, Vedran Božić i kao posebna gošća Zdenka Kovačićek.

Upravo je nevjerojatan interes koji je ovo okupljanje pobudilo kod publike pa se doista posljednjeg dana tražila "karta više".

Koncert koji je dramaturški vrlo točno započeo rock klasikom "Za koji život treba da se rodim" i tako simbolizirao ponovni povratak ovog banda, prerastao je u pravi himničan doživljaj svima poznatom "Makedonijom", te je zaista pravi užitak bio svjedočiti ovim virtuozima na instrumentima.

 

Nikako ne smijemo zaboraviti energičan i živ nastup Zdenke Kovačićek koja je oduševila pjesmama "Mali crni brat", "Me and Bobby McGee" i tako ostavila posjetitelje željnima i njenog solo koncerta.

Ovaj koncert u Johann Francku pokazao je kako interes za kvalitetnim bandovima i dobrom glazbom ne opada s vremenom, pa makar od posljednjeg zajedničkog nastupa prošlo i 43 godine.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije