Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Queen of Sabe

Bolja je pojedinačno nego na hrpi i uz otvorenije radije lako bi ostavila svoje - tragove

queen of sabe
26.04.2015.
u 16:20

Queen Of Sabe jedna je od vrednijih novih pojava na sceni i da nam radijske postaje nisu tako zatvorene za novitete lako bi stekla širi krug poklonika.

        Pjesma “Tragovi” kantautorice Queen of Sabe bila je jedna od najboljih na istoimenoj kompilaciji novih izvođača Croatia Recordsa, a sada je po istoj pjesmi nazvan i njezin dugosvirajući prvijenac koji ne nosi puno iznenađenja u odnosu na već ponuđeno. Domaćim izvođačima albumi danas uglavnom nisu nešto više od kolekcije “singlova”, nisu samostalni (umjetnički) entitet koji na razini cjeline govori više od zbroja pojedinačnih pjesama, pa ćemo u ovom slučaju svaku pjesmu odvojeno rado čuti na radiju, nego što je album kao cjelina posebno poticajan.

Queen Of Sabe ponudila nam je još dobrih pjesama, lako pamtljivih i uhu ugodnih, ali aranžersko-produkcijski odabir U2-ovske postrokerske glazbene podloge, u kojoj se instrumenti utapaju u nametnutu zvučnu sliku, umjesto da je međusobnim ispreplitanjem sami stvaraju, ne nudi puno uzbuđenja i djeluje pomalo anemično. Dojam bitno živne u organskije posađenim pjesama “Nikad” i “Nebo iznad krovova”. Unatoč manama, Queen Of Sabe jedna je od vrednijih novih pojava na sceni i da nam radijske postaje nisu tako zatvorene za novitete lako bi stekla širi krug poklonika.     

>> Queen of Sabe objavila spot za singl 'Nismo bogovi'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije