Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularna duhovna glazba

Progledaj srcem – za Laudato televiziju

Progledaj srcem
Foto: PR FOTO
23.11.2015.
u 08:59

Deset izvođača popularne duhovne glazbe u četvrtak 26. studenog nastupit će u maloj dvorani Doma sportova na drugom koncertu „Progledaj srcem“, u organizaciji Laudato televizije. Prihod od prodaje ulaznica bit će usmjeren na pokretanje dugo očekivane Laudato televizije, koja s emitiranjem započinje za malo više od mjesec dana, točno na Božić. Radi se o obiteljskoj televiziji čiji će program biti protkan kršćanskim vrednotama.

Ekipa televizije svakodnevno predano radi na realizaciji brojnih emisija koje će biti emitirane na Laudato TV-u, pronalazi zanimljive sugovornike i obrađuje različite teme vezane uz aktualne događaje. Žele biti drugačiji, programski nezavisna televizija koja će emitirati program na najvišoj produkcijskoj razini i čiji profit neće ići na privatne vlasničke račune, nego bi se sva dobit ulagala isključivo u daljnju produkciju i tehnologiju.

Početkom 2015. iznajmljen je redakcijski i studijski prostor iz kojega će se početi emitirati program. Središte LTV-a bit će na zagrebačkim Ravnicama.

„Želja nam je ponuditi raznolike emisije u svim formatima. Surađujemo sa stranim produkcijskim kućama i sadržaj postoji, samo ga treba plasirati. Nastojat ćemo se obratiti svakoj generaciji i dohvatiti svaku stvarnost našega društva. Sve pod geslom: Istinito, Lijepo i Dobro“, poručuje utemeljiteljica LTV-a Ksenija Abramović.

Publiku će na koncertu "Progledaj srcem", koji je najava za početak emitiranja LTV-a, svojim nastupima razveseliti i Boga proslavljati poznati izvođači hrvatske popularno-duhovne glazbene scene: Božja pobjeda, Cobus, Djordjija Palić, fra Marin Karačić, Mihovil, October Light, Petra Antolić, Redovnički band aid, VIS Proroci, Zbor Izvor i Zbor mladih Zagrebačke nadbiskupije. Koncertu će se pridružiti i gost iznenađenja, a za vrhunski glazbeni doživljaj uz izvođače će se brinuti orkestar pod ravnanjem Gorana Kovačića. Za duhovne poticaje i misli zadužen je zagrebački studentski kapelan don Damir Stojić.

Ulaznice po cijeni od 40 kuna (parter) i 50 kuna (tribine) mogu se nabaviti na sljedećim prodajnim mjestima: Croatia records - Bogovićeva 5, Verbum - Kaptol 29 i Teslina 11, Laudato galerije - Importanne galeria, Iblerov trg 10 i web shop galerije.laudato.hr. Dodatne informacije dostupne su na broju 01/4646 888 ili na e-adresi prodaja.zg@laudato.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije