Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akademski zbor Ivan Goran Kovačić

Na prvoj audiciji za Goranovce čekalo se u redu, u utorak druga prilika

Na prvoj audiciji za Goranovce čekalo se u redu, u utorak druga prilika
Foto: PR FOTO
1/4
09.10.2016.
u 22:15

Drugi termin audicije najavljen je za utorak, 11. listopada 2016., u 19 sati u prostorijama FER-a, dvorana B5, Unska 3, Zagreb

Prve večeri ovogodišnje velike audicije za Akademski zbor Ivan Goran Kovačić zabilježen je odličan odaziv kandidata. Na priliku za pokazivanje pjevačkih vještina na FER-u se u subotu navečer, 8. listopada, čekalo u redovima. Oni koji protekloga vikenda nisu mogli doći, imaju još jednu priliku za ulazak u najpoznatiji hrvatski amaterski zbor.

Drugi termin audicije najavljen je za utorak, 11. listopada 2016., u 19 sati u prostorijama FER-a, dvorana B5, Unska 3, Zagreb.

Princip audicije je izuzetno jednostavan i lak za kandidata; dovoljno je pokazati raspon glasa ponavljanjem jednostavnih muzičkih sekvenci. Za članstvo nisu potrebni niti glazbena naobrazba niti glazbeno iskustvo jer zbor IGK je mjesto gdje se potpuni amateri mogu baviti vrhunskom umjetnošću.

Preko stotinu Goranovaca, predvođenih maestrom Lukom Vukšićem, s nestrpljenjem iščekuju nove članove obitelji Akademskoga zbora IGK!

>> Dobre vijesti s FER-a: Evo zašto smo postali strateški projekt

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije