Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U nedjelju 5.lipnja

Mozartine i gosti spremaju zborsko estradni pop-rock spektakl u Lisinskom za udrugu SVE za NJU

Mozartine
PR FOTO
30.05.2016.
u 14:55

Mozartine u eteru s novim singlom ft. Oliver Dragojević - Trag u beskraju, premijerno u utorak u glazbenom showu Dalibora Petka

Pjevački studio Mozartine na vrhuncu sezone radi punom parom. Zagrebačke Mozartine koje su svojim klasičnim repertoarom osim Hrvatske osvojile i svijet proputovavši proteklih godina kroz gradove Bruxelles, London, Stockholm, Varšavu, Budimpeštu, Anconu, Beč, Graz, Pariz, New York i dr. trenutno su više okupirane pop-rock glazbom.

Naime, nakon odličnih suradnji s Damirom Urbanom na pjesmi Glas jeka, Nenom Belanom na pjesmi Rijeka snova, Ivanom Dečakom iz grupe Vatra na pjesmi Bilo je dobro dok je trajalo, Davorom Gopcem na pjesmi Nebo, te obrade Gibonnijeve pjesme Vrata do nas malo „žešči“ zvuk prekrasnih glasova Mozartina moći ćete slušati na njihovom šestom albumu koji je u pripremi za izlazak, a na kojem će se uz ove moći pronaći i mnoge druge pop-rock obrade hrvatskih estradnih izvođača. Kao uvod izlasku albuma, u utorak 31. svibnja oko 19 sati u glazbenom showu Dalibora Petka premijerno poslušajte novi singl Mozartine i Olivera Dragojevića.

Inače, Mozartine nakon niza uspješnih ovogodišnjih koncerata u Chicagu, Napervilleu, Grand Havenu, Detroitu, Bostonu, New Yorku i Newarku, u suradnji s udrugom SVE za NJU organizira humanitarni koncert u KD Vatroslava Lisinskog u nedjelju 05. lipnja na kojem će nastupiti uz orkestar Acoustic project i band. Koncert je dobrotvornog karaktera, a sva sredstva od prodaje karata namijenjena su udruzi SVE za NJU. Ovaj prepoznatljiv zbor svojstven po jedinstvenim obradama, na koncertu će nastupiti uz dio glazbenika sa kojima je snimio suradnje te će zasigurno, kao i svaki puta do sada, publici pružiti jedinstveni doživljaj glazbe.

Mozartine se ubrzano pripremaju i za nove inozemne projekte, te su u najavi dvije međunarodne kulturne suradnje, dolasci izvrsnih zborova iz Litve i Kanade Mozartinama, tj. svim zagrepčanima u goste. Koncert klasične glazbe sa zborom Vilniaus chorino dainavimo mokykla Liepaites iz Litve u HGZ-u 12.06. već je duže vrijeme rasprodan, a Mozartine i goste moći ćete čuti u Rovinju, Funtani, Splitu, Trogiru, Samoboru i Zagrebu u Bazilici srca Isusova kroz lipanj i srpanj, o čemu više informacija kasnije.

Ulaznice za koncert Mozartine i gosti za udrugu SVE za NJU u prodaji su putem sustava ulaznice.hr i na blagajni Lisinskog po cijeni od 90 i 110 kuna.

Do novih informacija pratite ovaj djevojački zbor na njihovoj web stranici www.mozartine.hr te na YouTube kanalu i Facebooku.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije