Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbena poslastica

Minea, Bosutski bećari, Meri Cetinić i brojni drugi gostuju na koncertu Šime Jovanovca

Minea
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
11.10.2016.
u 10:22

U Lisinskom će 26. listopada Šima Jovanovac uz pomoć prijatelja glazbenika prirediti pravu slavonsku glazbenu feštu

U povodu dana sv. Šimuna Šima Jovanovac velikim koncertom u Lisinskom proslavit će svoj imendan i 51 godinu bogate glazbene karijere.

Da bi publici 26. listopada u Lisinskom priuštio odličnu glazbenu atmosferu, Šima je u goste pozvao i tamburaški orkestar Krunoslava Dražića, Ivica Pepelka, Kvartet Gubec, Peru Galića iz Opće opasnosti, Bosutske bećare, Vranac, ŽPS Đakovčanke, Folklorni ansambl ''Lisinski", Meri Cetinić, Mineu, a posebni gost će biti Nedžad Salković.

Voditelj programa ove godine bit će Dalibor Petko, a dodatan dojam cijelom slavlju dat će i posebna scenografija.

Lisinski pruža poseban ugođaj, a uz ovakvu listu izvođača bit će to doista nezaboravan koncert za sve ljubitelje slavonske glazbe.

Komentara 1

SV
stjepan v.
16:08 13.10.2016.

Neka vam je veselo, a tebi Sima sretan imendan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije