Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak prirodi

Pogledajte malu zračnu diverziju na KD Lisinski

diverzantska akcija lisinski
Foto: screenshot/youtube
1/3
29.04.2015.
u 15:42

Počinitelj je, istina, uspio pobjeći, pa se ne zna tko točno stoji iza ovoga čina

Pogledajte ekskluzivni videozapis snimljen „tajnom“ kamerom o neobičnom pokušaju sprečavanja oglašavanja programa Lisinskog i uklanjanju velikog transparenta s pročelja dvorane! Ova je diverzantska akcija izvedena iznenada iz zraka, ali je pravodobnom intervencijom budnih djelatnika dvorane zaustavljena. Naš transparent s najavom spektakularnog koncerta mladog ekstravagantnog orguljaša Camerona Carpentera je sačuvan.

Počinitelj je, istina, uspio pobjeći, pa se ne zna tko točno stoji iza ovoga čina, odnosno, po čijem je nalogu “odozgo“ on izveden. Neki analitičari tvrde da se radi o aktivistima skupine „Povratak prirodi“!

Kako bilo, Lisinski će nastaviti štititi svoje programe i oglasni prostor uz pomirljivu poruku svima koji su možda nezadovoljni našom ponudom: Suživot je moguć!

>> Lisinski nije pokoren dok god se iz dvorane čuju timpani Marka Mihajlovića i Bachova glazba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije