Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri tenora na platou Gradec

Ljubitelji glazbenih klasika ne smiju propustiti susret na najljepšoj zagrebačkoj pozornici

Četiri tenora
Foto: Promo foto
1/5
12.08.2016.
u 10:07

Talijanske kancone, dalmatinske pisme ili najveći hitovi Robbieja Williamsa - ništa nije neizvedivo ni strano za Četiri tenora - Đanija Stipaničeva, Marka Škugora, Vladimira Garića i Marka Pecotića.

Moći ćete uživati u glazbenoj raskoši, od kancona i arija do Adele, te čuti vrhunske izvedbe pjesama poput 'O sole mio', 'Un amore cosi grande', 'Besame mucho', 'Angels' 'Adio Splite moj', ali i pjesme popularnih stranih izvođača.

 

Kao najzahtjevniju pjesmu u repertoaru 'šibenski Jose Carreras', Marko Škugor, ističe ariju 'Nessun dorma', no poručuje da su Tenori itekako dorasli izazovu.

Marko Pecotić kaže da je poanta bila da svatko pjeva pjesme koje voli i osjeća.

- Meni su Adeline jako drage. Malo sam spustio tonalitet i sad mi njene pjesme super leže. –

- Nema ništa bolje nego kad vidiš da te publika uistinu sluša i uživa u svakoj pjesmi, a ljetno nebo i pogled na Zagreb odradit će svoj dio, tako da mislim da nas sve čeka večer za pamćenje, dodao je Vladimir Garić.

A publika uvijek uživa i uz izvrsnog Đanija Stipaničeva, svestranog umjetnika, pjevača i glumca uz kojeg nikad nije dosadno.

Broj mjesta u publici je ograničen stoga požurite kupiti svoju ulaznicu u sustavu Eventima ili u Scardoni na adresi Srebrnjak 64 prilikom čega ostvarujete popust na njihova izdanja.

Svi koji su kupili ulaznicu ili dobili pozivnicu za koncert Četiri tenora održan 13. srpnja, mogu te iste ulaznice iskoristiti i za novi koncert 31. kolovoza na platou Gradec u 19 i 30 sati.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije