Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jazz-koncert

Nastup Thane Alexe u parku Orsula

thana alexa
Foto: PR FOTO
28.07.2015.
u 15:36

Svojedobno je surađivala i s Matijom Dedićem te joj je skladba „Siena" bila nominirana i za diskografsku nagradu Porin.

U srijedu 29. srpnja u sada već znamenitom dubrovačkom koncertnom prostoru parku Orsula nastupa svestrana američka jazz-glazbenica hrvatskog podrijetla Thana Alexa. Thana Alexa rođena je u New Yorku, živjela je i u Hrvatskoj, a objavila je nekoliko albuma među kojima posebno mjesto pripada njezinu prvom autorskom albumu „Ode to Heroes" koji ima izvrstan odjek među publikom i kritikom.

Svojedobno je surađivala i s Matijom Dedićem te joj je skladba „Siena" bila nominirana i za diskografsku nagradu Porin. Sa šesnaest godina nastupila je u zagrebačkom BP clubu i oduševila Boška Petrovića. S Boškom Petrovićem nastupala je i u newyorškom Lincoln centru. 

>> Thana Alexa u dubrovačkoj Art-radionici Lazareti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije