Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Važan dio glazbene povijesti

Izgubljena demo snimka pjesme Paula McCartneya "It's For You" prodana za 156.000 kuna

'Sir Paul McCartney arrives to 23rd Annual Simply Shakespeare at The Broad Stage in Santa Monica, California on September 25th, 2013.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
28.08.2016.
u 09:00

Pjesma "It's For You" napisana je specijalno za pokojnu britansku pjevačicu Cillu Black, a postala je hit 1964

Demo snimka pjesme "It's For You" koju su napisali bivši članovi britanskog benda Beatles - John Lennon i Paul McCartney, a otpjevao McCartney, prodana je na aukciji u Velikoj Britaniji za oko 156.000 kuna (18.000 funti), piše dpa.

 

Pjesma "It's For You" napisana je specijalno za pokojnu britansku pjevačicu Cillu Black, a postala je hit 1964.

Njezin nećak Simon White našao je snimku u kolekciji svoga oca, a pogrešno se smatralo da glas na snimci pripada njegovoj poznatoj teti koja je umrla 2015.

Tek je kasnije otkriveno da glas na snimci pripada McCartneyu. On je poslao snimku Blackovoj kako bi je mogla preslušati. 

"Ovo je važan dio glazbene povijesti", rekli su u prodavaonici Beatles shop.

>> Neobjavljene pjesme glazbenika Princea na aukciji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije