Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Ivo Gamulin Gianni predstavlja „Bel canto na Gradini“ 13. kolovoza

ivo gamulin gianni
Foto: PR FOTO
1/3
30.07.2015.
u 15:41

Ovime Gianni nastavlja svoje već tradicionalne ljetne nastupe na hrvatskoj obali gdje poklonici njegove glazbe mogu uživati u vrhunskom glasu i atmosferi za pamćenje.

Proslavljeni tenor Ivo Gamulin Gianni nastavlja s ovogodišnjim uspješnim solističkim koncertima. Tako će 13. kolovoza 2015. nastupiti na jubilarnom 10. Ljetu na Gradini u Rijeci i brojne obožavatelje razveseliti koncertom naziva „Bel canto na Gradini“ izvođenjem najljepših arija i kancona.

Ovime Gianni nastavlja svoje već tradicionalne ljetne nastupe na hrvatskoj obali gdje poklonici njegove glazbe mogu uživati u vrhunskom glasu i atmosferi za pamćenje. Suradnje s brojnim svjetski poznatim glazbenim zvijezdama, poput Anne Oxe, Dionne Warwick, Glorie Gaynor, Pastore Soler, te našim proslavljenim pjevačicama Doris Dragović, Majom Blagdan i Vandom Winter, pokazuju prepoznati talent ovog hrvatskog slavuja. Prepoznala je to i brojna publika koja ga popratila na solističkim koncertima u Puli i Vinkovcima početkom ove godine.

Da se uveliko radi na novim pjesmama pokazao nam je pjevač u svibnju kada je prezentirao svoj novi singl „Bez tebe“, oduševivši publiku svojim uspješnim i prepoznatljivim glazbenim stilom. Uz glazbenu karijeru, Ivo Gamulin Gianni ostavlja neizbrisivi trag i na kazališnim daskama.

Koncert započinje u 21 sat, a  ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, Dallas music shopu i u sustavu  mojekarte.hr.

>>Ivo Gamulin Gianni u organizaciji Rotary kluba pjevao za Brođane

>>Velika jadranska turneja: Ivo Gamulin Gianni & Pastora Soler

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije