Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri tenora na platou Gradec

'Hrvatski José Carreras' poziva vas da uživate u glazbenoj raskoši pod zvjezdanim nebom

Četiri tenora
Foto: Promo foto
1/5
16.08.2016.
u 11:04

Šibenski slavuj, Marko Škugor, popunio je ljeto mnogobrojnim koncertima. Među njima se ističe prvi samostalni nastup u sastavu Četiri tenora na platou Gradec u Zagrebu

Marko Škugor višestruko je nagrađivani mladi izvođač i jedan od članova kvarteta Četiri tenora

Neki od hitova koje ovaj mladi tenor ima iza sebe i na koje je iznimno ponosan su: 'Srce južnjačko', 'Oće duša vanka tila', 'Dalmatinska vilo', 'Zlato moje'. Nakon objave spota za pjesmu 'Srce južnjačko' u kojem se pojavljuju Markov sin i djed, publika je momentalno prihvatila novi 'singl'.

 

Prošlog ljeta je briljirao na više festivala diljem Hrvatske te je i nagrađivan za svoj uspješan rad. Početkom ove godine Marko je izdao svoj prvi album koji je postao jedan od najprodavanijih u Hrvatskoj. Album nosi ime, kao i jedan od njegovih hitova, 'Dalmatinska vilo'.

Tenori vas pozivaju da 31. kolovoza uveličate ovu večer svojim dolaskom i zapjevate zajedno s njima dalmatinske pjesme, ali i neke od hitova popularne Adele.

Ulaznice za najbolja mjesta kupuju se u Scardoni na adresi Srebrnjak 64 prilikom čega ostvarujete popust na njihova izdanja. 

Ulaznice se prodaju i u sustavu Eventima.

Svi koji su kupili ulaznicu ili dobili pozivnicu za koncert Četiri tenora koji je održan 13. srpnja, mogu te iste ulaznice iskoristiti i za novi koncert 31. kolovoza na platou Gradec u 19:30 sati.

Komentara 3

LA
LaurenceofArabia
12:08 16.08.2016.

Sama ideja da se bilo koga nazove 'slavujem' 'hrvatskim Jose Carrerasom' 'novim Pogorelicem' cisti je ignorantski bezobrazluk i ultimativni nedostatal postovanja prema veliko umjetniku kao i digniteta ovog drugog.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:02 17.08.2016.

Hrvatski Carreras? Onda cete rozgu nazvati Hrvatskom J. Lo? Razlika u kvaliteti je priblizna....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije