Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI

Grupa Ti u Malom pogonu Tvornice ispunila očekivanja

grupa ti
Foto: Arhivska fotografija
1/2
16.05.2015.
u 12:55

Najveću euforiju kod publike izazvale su "stare" pjesme s nastupnog EP-ja "Koliko dana"

Jako dobro bio je popunjen Mali pogon zagrebačke Tvornice na sinoćnjem koncertu grupe Ti. Duo koji se sastoji od dvojice Makedonaca s beogradskom adresom postoji relativno kratko, od ljeta 2012. godine, no već ima svoju vjernu publiku, što se moglo vidjeti i na njihovom novom zagrebačkom nastupu.

Ilija Duni i Trajče Nikolovski unatoč relativnoj malobrojnosti stvaraju bogatu zvučnu sliku. Obojica pjevaju, Nikolovski svira električni bubanj, a Duni gitaru dok istovremeno pedalama upravlja izrazito moćnim synth-basom te se povremeno i rukama prebacuje na klavijature. Takva postava daje im zaokružen i već prepoznatljiv zvuk, a uživo zbog svoje karakterističnosti uvelike doprinosi i "stage presenceu". Nije rijetko da na putu od studijskih snimki do pozornice pjesme nekih izvođača zvuče siromašnije i jednostavno lošije, no ne i u slučaju grupe Ti - oni uživo zvuče čvrsto i bogato kao na snimkama, možda čak i bolje.

Duni i Nikolovski sinoćnjim su koncertom promovirali drugi album, nedavno objavljeni "Život u dvoje" s naslovnim singlom i spotom. Međutim, najveću euforiju kod publike izazvale su "stare" pjesme s nastupnog EP-ja "Koliko dana" kao što su "Da ti želim dobra jutra" i "Vidimo se", a pogotovo naslovna stvar. U početku možda pomalo i nezainteresirana publika do kraja večeri gotovo im je jela iz ruke, što je grupa Ti iskrenim i emotivnim nastupom sinoć definitivno zaslužila.

>> INMusic: Izvrsni nastupi britanskih Foalsa i Crystal Fightersa te beogradskog Ti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije