Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Mene zovu tambure!"

Glazbena priča Miroslava Škore u Lisinskom

Miroslav Škoro
Foto: PR FOTO
1/5
04.02.2016.
u 12:22

Iza njega su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata. No Lisinski je uvijek nešto posebno. Najuspješniji kantautor tamburaške i pop glazbe,  Miroslav Škoro održat će nakon prošlogodišnja tri koncerta , koncert 24. veljače 2016 u Lisinskom pod nazivom "Mene zovu tambure!".

Svojim hitovima poput „Ne dirajte mi ravnicu“ ,“Šumi,šumi javore“, “Mata“,“Ne vjeruje srce pameti“, “Majko jedina“ te mnogim drugima puni koncertne dvorane.

Privilegij je nastupati u Lisinskom, a i publika voli doći u Lisinski i poštuje što mi to uvijek napravimo bez struje i dopustimo si da odlutamo i aranžmanski i zvukom u emociju. Lisinski je i mjesto na kojem mogu vježbati još jednu strast, a to je da imam silnu potrebu pričati između pjesama. – rekao je Miroslav Škoro uoči koncerta „Mene zovu tambure u Lisinskom“.

Kroz glazbenu priču, Škoro će otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali... Cijena ulaznica je : 120, 160, 200 kn a ulaznice se mogu kupiti na blagajni Dvorane ili online www.lisinski.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije