Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurosong

Hrvatska se vraća nakon dvije godine, a predstavlja je The Voice – Nina Kraljić!

Nina Kraljić
Foto: Goran Jakuš/PIXELL
24.02.2016.
u 11:10

Dvojbe oko izbora HRT-ova predstavnika na ovogodišnjemu Eurosongu nije bilo

Ono što je Večernji list ranije bio najavio, sada se pokazalo točnim: Najljepši glas Hrvatske Nina Kraljić predstavljat će Hrvatsku na predstojećemu 61. Eurosongu u Stockholmu u svibnju ove godine. Obožavatelji ovog natjecanja bit će zadovoljni jer se Hrvatska nakon dvije godine stanke vraća na natjecanje za pjesmu Eurovizije.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što će nas nakon dvije godine izbivanja s Eurosonga u Stockholmu predstavljati Nina Kraljić – prošlogodišnja pobjednica The Voicea. Nina će nastupiti u prvoj poluzavršnici 10. svibnja te vjerujem u njezin veliki uspjeh i ulazak u završnicu koja će se održati 14. svibnja pred više od 200 milijuna gledatelja. Pjesma će biti vrlo zanimljiva, prikladna za Ninin glas i uvjeren sam da će nas predstaviti u najboljemu svijetlu, kako samo ona zna – izjavio je voditelj HRT-ova tima za natjecanje za pjesmu Eurovizije (ESC) Željko Mesar.

Dvojbe oko izbora HRT-ova predstavnika na ovogodišnjemu Eurosongu nije bilo.

– Ono što nas je ponukalo da upravo Nina Kraljić bude naša predstavnica jest to što su gledatelji Hrvatske radiotelevizije prošle godine na natjecanju The Voice – Najljepši glas Hrvatske dali gotovo milijun glasova upravo Nini – rekao je Željko Mesar.

Ninu Kraljić šira je javnost zapazila zahvaljujući njezinim sjajnim pjevačkim sposobnostima, a ponosna je i sretna zbog svega što je ostvarila u samo godini dana.

– U samo godini dana dogodile su mi se odlične stvari, od pobjede u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske do triju nominacija za Porin, a sada idem i u Švedsku predstavljati Hrvatsku na Eurosongu – ističe Nina i dodaje:

– Od nastupa očekujem da ću je dobro otpjevati, a nadam se da ćemo vidjeti rezultate i da će se trud isplatiti. Najvažnije mi je da predstavim Hrvatsku u najboljemu svjetlu! – kaže Nina koja je podsjetimo, oduševila ne samo gledatelje showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, nego i zvijezde hrvatske glazbene scene jer je svakoj pjesmi koju je izvodila dala svoj osobni pečat.

>> Nina Kraljić je najbolja mlada pjevačica 2015.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar TvojUjko
TvojUjko
11:34 24.02.2016.

Nije bitno tko pjeva, nego kakva je pjesma, a očigledno će biti napisana i skladana zadnjih 7 dana pred Eurosong i kvalitete da će biti upamčena samo tih 5min na Eurosongu

OX
oxymoron
11:31 24.02.2016.

A pjesma????

HR
Hrvatska3014
20:00 24.02.2016.

BBC radio stanice tjednima zagrijavaju slušatelje, a mi ne znamo ni tko ide?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije