Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romero u Dubrovniku

Čuveni španjolski gitarist Pepe Romero praizveo Olju Jelasku

olja jelaska i pepe romero
arhiv dlji
09.08.2011.
u 13:29

Veliki interes izazvao je prvi hrvatski nastup španjolskog gitarista Pepea Romera na Dubrovačkim ljetnim igrama. Romero je praizveo i Dubrovačku siestu Olje Jelaske.

U svojoj dugoj karijeri španjolski gitarist Pepe Romero prvi je put i to 8. kolovoza nastupio u Hrvatskoj. Za svoj hrvatski debi izabrao je Dubrovačke ljetne igre i Knežev dvor. Umjetnički ugled gosta iz Španjolske, koji je nastupio uza Zagrebačke soliste, u Knežev dvor je doveo više od 500 posjetitelja, a koncert nisu propustili ni Janica i Ivica Kostelić.

Posebni raritet programa bila je praizvedba Dubrovačke sieste ugledne hrvatske skladateljice Olje Jelaske. Publika je od Romera dobila čak dva bisa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije