Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4 tenora

Četiri tenora, ponovno na najljepšoj zagrebačkoj pozornici pod zvijezdama

4 tenora
Foto: PR FOTO
25.07.2016.
u 13:55

Jeste li već rezervirali vaše mjesto na ponovljenom samostalnom koncertu Četiri tenora, na platou Gradec, 31. kolovoza, s početkom u 19,30 sati. Najpopularniji dalmatinski tenori pozivaju vas na još jednu nezaboravnu glazbenu večer pod zvijezdama.

Četiri tenora, ponovno 31. kolovoza, u 19,30 sati na najljepšoj zagrebačkoj pozornici pod zvijezdama

Tenori Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Škugor i Marko Pecotić Peco pozivaju vas na najveću ljetnu atrakciju s Gradeca

Jeste li već rezervirali vaše mjesto na ponovljenom samostalnom koncertu Četiri tenora, na platou Gradec, 31. kolovoza, s početkom u 19,30 sati. Najpopularniji dalmatinski tenori Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Škugor i Marko Pecotić Peco pozivaju vas na još jednu nezaboravnu glazbenu večer pod zvijezdama, na koncert s puno duše i najljepšim pogledom na srce Zagreba.

A kako zbog kiše neki nisu mogli uživati na prvom koncertu ponovljena najveća ljetna koncertna atrakcija s Gradeca bit će prigoda da iskoriste svoje ulaznice i ispune svoju želju da uživaju u bezvremenim hitovima 'O sole mio', 'Un amore cosi grande', 'Besame mucho', 'Angels' 'Adio Splite moj', i nizu drugih arija, kancona i ljubavnih balada u izvedbi najraskošnjih hrvatskih tenora.

- Dođite i uživajte zajedno s nama u nezaboravnoj glazbenoj večeri – riječi su Vladimira Garića jednog od četvorice tenora, niz godina prvog tenora popularne klape "Cambi" te gitariste splitskog blues-banda "Otprilike ovako“ koji sve više uživa i u opernim ulogama kao član Zbora HNK Split i solist, a sada i u nastupima Četiri tenora.

 Zajedničkoj koncertnoj večeri s uvaženim kolegama veseli se i poznati Đani Stipaničev, bariton - raskošan tenor s angažmanom u Kazalištu Komedija i sve popularniji interpretator domaće glazbene baštine, osobito klapskih pjesama ali i poznatih skladbi suvremenih autora dalmatinskoga i mediteranskoga štiha. Rado nastupa i s divama domaće estrade Josipom Lisac, Terezom Kesovijom i drugim kolegama, a njegove pjesme  'Bajke', 'Bogu fala da si tu ', 'Dalmacijo od kamena', 'Vilo moja', 'Budi noćas mirno more' pravi su hitovi s vrha hrvatskih top lista.

Koncert za pamćenje jamči vam i mladi šibenski tenor Marko Škugor, koji je ovo ljeto ispunio nizom nastupa diljem Hrvatske i Slovenije. Njegovi hitovi poput 'Oće duša vanka tila', 'Srce južnjačko', 'Čovik s mora' i 'Dalmatinska vilo' s istoimenog albuma prvijenca 'Dalmatinska vilo' oduševljavaju sve mnogobrojniju publiku. S kolegama tenorima veže ga i sve veća ljubav prema opernom pjevanju što govori u prilog njegovom nadimku kao o mladom „hrvatskom José Carrerasu“. 

- Prezadovoljni smo kako zvučimo zajedno zato smo naš repertoar odlučili malo proširiti pa će na koncertu biti za svakoga ponešto tako da i publika može zapjevati s nama, kaže Marko Pecotić Peco, splitski pjevač koji se nakon četiri godine svoje vrlo uspješne samostalne karijere vratio klapi Iskon čiji je član bio osam godina.

Sve to i više nego dobar je razlog za vašu odluku o kupnji ulaznice za koncert s nastupom najljepših dalmatinskih tenora. Budući da je broj mjesta u publici ograničen, požurite već danas kupiti svoju ulaznicu u sustavu Eventima ili u Scardoni na adresi Srebrnjak 64.

Svi koji su kupili ulaznicu ili dobili pozivnicu za koncert Četiri tenora koji je održan 13. srpnja, mogu te iste ulaznice iskoristiti i za novi koncert 31. kolovoza na platou Gradec u 19:30 sati.

>>'Srušite štekat, na mojoj imovini zarađuju drugi'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije