Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akustična gitara i ritmični pljesak

Beyoncé zbog 'Daddy Lessons' dobila podršku country glazbenika

Beyonce izdala uspješan album 'Lemonade'
Foto: Youtube Screenshot
1/8
20.05.2016.
u 17:00

Iako su pokrenute rasprave zbog tematike pjesama na albumu "Lemonade", koje pretežno pričaju iz perspektive prevarene žene te se nagađalo da pjeva o nesuglasicama u braku s Jay-Zjem, druga strana glazbene limunade prilično je pohvalna

Novi album "Lemonde" glazbenice Beyoncé svojim nenajavljenim izlaskom iznenadio je obožavatelje, a pjesma "Daddy Lessons" istaknula se i osvaja američku country scenu.

Iako su pokrenute rasprave zbog tematike pjesama koje pretežno pričaju iz perspektive prevarene žene te se nagađalo da pjeva o nesuglasicama u braku s Jay-Z-jem, druga strana glazbene limunade prilično je pohvalna.

– Postoji nešto neopipljivo u pjesmi Daddy Lessons, nije riječ samo o refrenu već i stihovima. Pjesma je stvarna priča o njezinu odrastanju – rekao je pjevač Dierks Bentley.

Pjesma Daddy Lessons donosi country zvuk, a priča je o njezinu odnosu s ocem i bivšim menadžerom Matthewom Knowlesom. – Tatina malena curica stigla je na svijet, a tata je od nje stvorio vojnika. Rekao je da brinem za majku i sestru. S rukom na pištolju i uzdignutom glavu, rekao mi je "pucaj" – pjeva Beyoncé.

 

Houston Concert proud dad!!!!

Fotografiju objavljuje Tina Knowles (@mstinalawson)

 

Pjesma počinje zvukovima akustične gitare i ritmičnim pljeskom, a debitirala je na 41. mjestu Billboarda. Postoji velika šansa da Daddy Lessons bude nominirana na Country Music Awards festivalu.

Country grupa Dixie Chicks na aktualnoj turneji obradila je pjesmu, a iz benda Little Big Town kažu da Beyonce sada ima priče, a za to je izvrsna ova vrsta glazbe.

Pjevačica promovira "Lemonade" na aktualnoj svjetskoj turneji Formation, a brojni posjetitelji komentiraju da je riječ o pravom showu. Prvi europski nastup rezerviran je za 28. lipnja u engleskom Sunderlandu, a koncerti najbliže Hrvatskoj biti će oni u Njemačkoj i Italiji.

 

>> Beyonce noćas objavila šesti album "Lemonade"

>> Oprostila mu je sve nevjere i iskoristila ga za promociju?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije