Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreni na brdo filmova!

Besplatan autobus prevozi festivalce s Motovun Film Festivala na SuperUho u Primoštenu

Motovun film festival
Foto: PR FOTO
1/5
21.07.2016.
u 11:20

Jedini uvjet za korištenje „prijevoza za DŽ“ je predočenje ulaznica za oba festivala pri ulasku u autobus. Moguće su i rezervacije sjedala i to slanjem e-maila na adresu pr@iskon.hr

S ciljem da svojim gostima osiguraju bezbrižno uživanje , organizatori filmskog festivala u Motovunu i glazbenog SuperUha u Primoštenu ove godine udružuju snage. Povezani načinom razmišljanja i ozračjem kojeg stvaraju, Motovun Film Festival i SuperUho odlučili su svojim gostima dodatno olakšati planiranje ljetovanja. 

Uz pomoć Iskona organiziraju  besplatni  autobus koji će 31. srpnja prevesti zaljubljenike u dobre filmove i glazbu s jedne festivalske lokacije na drugu. 

 

Pod sloganom „Vozimo te za DŽ“, Iskonov će autobus krenuti s lokacije motovunskog kampa 31. srpnja u 11 sati, nakon zatvaranja 19. Motovun Film Festivala. Po dolasku u Primošten, SuperUho kamp će već biti otvoren i spreman za prve goste. 

Jedini uvjet za korištenje „prijevoza za DŽ“ je predočenje ulaznica za oba festivala pri ulasku u autobus. Moguće su i rezervacije sjedala i to  slanjem e-maila na adresu pr@iskon.hr . U slučaju velikog interesa, gosti s rezervacijama imat će prednost pri korištenju besplatne vožnje.

Osim besplatnog prijevoza, festivalcima se sprema i zabavni filmsko-glazbeni kviz za trajanja vožnje. Nagrade za najbolje igrače će se moći koristiti i konzumirati na SuperUho festivalu (1.-3.8.2016.), koji na novu lokaciju u Primoštenu ove godine dovodi Devendru Banharta, Marka Lanegana, Mudhoney, Petera Hooka & The Light i mnoge druge.

I ove će godine živjeti posebno uređena SuperUho plaža samo 70-ak metara udaljena od festivalskog kampa u debeloj hladovini. Ulaznice za festival mogu se kupiti po cijeni od 250 kuna, dok je cijena kamperske propusnice 150 kuna.

19. Motovun Film Festival i ove će se godine održati u zadnjem tjednu srpnja, s čak 60 filmova i 15 premijera u glavnom programu. Za popratne sadržaje brinut će zemlja-partner Italija, glazbeni gosti (Edo Maajka, Kalascima, Kawasaki 3P, Jonathan i drugi), uz besplatni kamp i filmske radionice. 

https://www.facebook.com/events/1128557553833774/

https://www.facebook.com/events/1513386305635865/

>> Sutra počinje Motovunizacija – zagrijavanje prije uspona na brdo i posljednja prilika za zgrabiti najjeftinije ulaznice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije