Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dva dijela

4 tenora održala koncert za pamćenje, oduševljena publika pjevala s njima u glas

4 tenora
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/9
13.07.2016.
u 22:55

Tenori će uskoro ponoviti koncert u Zagrebu, a za njega će vrijediti ulaznice s ovog koncerta.

Kiša koja je nad Zagrebom počela padati malo poslije 21 sat nije na kraju pokvarila koncert 4 tenora, koji je održan u Klovićevim dvorima. Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić Peco i Marko Škugor nakon samo nekoliko pjesama premjestili su se u unutrašnjost Galerije i održali koncert za pamćenje u dva dijela.

Na repertoaru su se našle solo pjesme poput "Golubova" Ive Robića, Oliverove "Cesarice" ili Cocine "Vilo moja", ali i poznate arije kao što su "Nessun dorma" ili "O sole mio". Iako su u unutrašnjosti namjeravali otpjevati samo nekoliko pjesama, oduševljena publika im gotovo nije dala da odu, a na kraju je s tenorima i pjevala u glas. Bez obzira na sve, tenori će uskoro ponoviti koncert u Zagrebu, a za njega će vrijediti ulaznice s ovog koncerta.

Foto: Anto Magzan/Pixsell

>> Rasprodan koncert Četiri tenora

Komentara 4

DA
daliborkomericki
01:37 14.07.2016.

Ovo sto je bilo organizirano od organizatora je VELIKA KATASTROFA... 4 tenora skidam Vam kapu za nastup u Lisinskom..a ovo premjestanje pa pjevanje na izlazu nemam rjeci...

SO
sohnahoakasaa
15:40 14.07.2016.

Ne možete ni zamisliti kako se ti glasovi slaću i kakav je to dar srcu i duši. Predivni ste i hvala Bogu da ste moji i naši. Preporuka: 'Molim vas nikada više nemojte dozvoliti da vam organizator ne ukaže poštovanje prema vašem radu, umijeću i velikom Božjem daru'. Vi možete sjesti na svaki Trg u svijetu, doći u ili na bilo koji prostor u svijetu i zapjevati - to će biti vaš trenutak ali za svakog ko sluša dar. Ali samo ako vi tako želite. Sramota...

DO
doktorica
11:09 17.04.2017.

Predivno,čestitam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije