Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
4 sastojka u receptu

Zbog ove reklame nećete tako brzo mijenjati program

Becks
Foto: Promo
1/4
23.09.2014.
u 11:27

Hrvatska agencija BBDO Zagreb dobila je paket promocije piva Beck's

Marketinška agencija BBDO Zagreb na međunarodnom je natječaju kompanije Molson Coors Europe, u čijem sastavu djeluje i Zagrebačka pivovara, osvojila projekt promocije piva Beck's.

Ovo je prvi put da se na prostoru središnje Europe televizijski spot za jedan od najsnažnijih svjetskih pivarskih brendova snima neovisno o globalnom timu u Bremenu.

Stariji tekstopisac u agenciji BBDO Zagreb, Ivo Payer, autor je ideje spota kojom se želi poručiti da nitko ne mora mijenjati sebe da bi živio život kakav želi.

Ta ideja izravno je povezana s vrijednostima brenda Beck's, koji je već više od 140 godina vjeran svojoj originalnoj recepturi i proizvodnji piva sa samo četiri sastojka.

Zato je i radnja spota podijeljena u četiri segmenta: snimanje filma (u samo četiri scene), stvaranje modne ikone (sa samo četiri komada odjeće), vrhunska plesna izvedba (u samo četiri pokreta) i - savršeno pivo sa samo četiri sastojka.

Foto: Promo

Spot je sniman na četiri lokacije u Hrvatskoj, tijekom četiri dana, a u njegovoj proizvodnji sudjelovalo je ukupno 122 ljudi. Režirao ga je Istok Tornjanski, snimio Igor Vuković, a producirala tvrtka VAL Produkcija.

Za šminku je bila zadužena Simona Antonović, za kostime Nataša Svekler, a za fotografiju Tomislav Dolenec. U spotu su angažirani modeli modnih agencija Midikenn, Talia Model i Fox.

Cijeli proces oko odabira agencije i snimanja spota trajao je šest mjeseci, a emitiranje u Hrvatskoj počinje tijekom rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije