Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bella Forma

Zavirite u svijet Bella Forme

Bella Forma
Foto: Promo foto National Geographic
1/5
25.05.2015.
u 15:13

Čarobna oaza vrhunskih proizvoda čeka na vas

Učili su od najboljih u ovom poslu, uče i dalje, već četrnaest godina znanje pretočeno u asortiman možete pronaći u trgovinama Bella Forma.
Nakon preuređenja izvedenog u suradnji sa Studiom Franić/Šekoranja, Bella Forma na zagrebačkom Trgu žrtava fašizma 3 postao je pravi concept store sa proširenom lifestyle ponudom.

Njihova ideja je jednostavna – kvaliteta, funkcionalnost i dizajn. Odabrali su teži put, a to je vrhunska kvaliteta bez odstupanja u odabiru proizvoda u asortimanu. Dom je mjesto mira i harmonije, mjesto susreta sa prijateljima, mjesto kulinarskih užitaka i obiteljskog blagovanja i upravo tome prilagodili su svoju ponudu.

Dizajnerski promišljeni i oblikovani proizvodi renomiranih brandova krase police Bella Forma trgovina, a asortiman uključuje posuđe, porculan, male kućanske aparate, stolni i kuhinjski accessoires, te ostale ambijentalne i dekorativne proizvode, kao i veliki izbor prigodnih poklona. Igrajte nagradnu igru i osvojite jedan od proizvoda iz njihovog asortimana, KitchenAid aparat za kavu.

Uz delikatesne proizvode, talijanske začine potražite i odabrana hrvatska maslinova ulja. Novitet su i tematske radionice na kojima se možete uvjeriti u kvalitetu proizvoda i otkrivati nove trendove u kulinarstvu kao i degustirati razne delicije.
U preuređenoj Bella Formi čeka vas „Art of Tea“... što predstavlja kontinuirano istraživanje, neograničenu avanturu i putovanje u svijet čaja koji nas međusobno povezuje.
Kod njih možete pronaći mnoge vrste crnih, zelenih čajeva bilo da su „čisti“ ili aromatizirani.
Nude i veliki izbor voćnih i biljnih infuzija za sve one koji tek otkrivaju svijet čaja. Čaj je užitak, navika, druženje i doživljaj. Bella Forma vas čeka. Bella Formu prartite i na Facebooku i saznajte sve o novitetima.

Foto: Promo foto National Geographic

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije