Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zasluženi egzotični odmor na pješčanim plažama po neponovljivoj cijeni!

Tunis
Foto: PR FOTO
1/8
PR
Autor
PR članak
28.04.2015.
u 08:30

Ponude za ljetovanja pršte na sve strane pa tako tradicionalno i ove godine možemo naći i ponudu za Tunis. Tunis je i dalje nezaobilazna destinacija za sve koji uživaju u dugim pješčanim plažama, toplim ljetnim noćima i hotelskoj usluzi koja razmazi i najzahtjevnije. Tamo možete naći prirodne ljepote koje oduzimaju dah, jedinstvene povijesne i arheološke znamenitosti, vrhunske hotele i već tradicionalno ljubazne domaćine.

Ako vas ovo još nije privuklo, zasigurno nećete ostati ravnodušni na posebnu ponudu koju je za vas pripremila putnička agencija Sunčani odmor. Samo na današnji dan možete rezervirati odličan hotel El Mouradi Club Kantaoui 4* sa all inclusive uslugom po fenomanalnoj cijeni od 2.299kn za bilo koji polazak u 5. ili 6. mjesecu. U cijenu je uključeno sve … avionska karta, zrakoplovne pristojbe, prijevoz do hotela na destinaciji, 7 noćenja u hotelu 4*, all inclusive usluga što znači hrana i piće tokom cijeloga dana i predstavnik na destinaciji koji će brinuti o svim vašim potrebama. Rezervirajte odmah jer je broj mjesta po polasku ograničen. Polasci aviona do kraja 6. mjeseca, predviđeni su iz Ljubljane no svi putnici imaju gratis transfer iz Zagreba. Zato ne propustite ovu jedinstvenu priliku pridružiti se milijunima ljudi iz cijeloga svijeta koji svake godine ljetuju u Tunisu i samo danas rezervirajte svoj odmor uz ovu fenomenalnu ponudu!

Osim što postoji ova atraktivna ponuda aktualna samo na današnji dan, first minute ponuda za Tunis traje do 30.4. gdje također možete izabrati hotel po vašoj želji uz fenomenalne cijene.

Ne gubite vrijeme … kontaktirajte Sunčani odmor i iskoristite današnju super ponudu!

Postanite fan agencije Sunčani Odmor na Facebooku i više informacija potražite na info@suncaniodmor.com, na broj 01 / 555 21 30 ili Sunčaniodmor.com

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?