Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naučite je napraviti

VIDEO: Pizza s tunom ima brojne obožavatelje!

pizza
Foto: Imagine TV
27.08.2014.
u 08:53

Osim slavonske, visoko na listi omiljenih pizza je i ona s tunom. Posebnog okusa, nešto laganija za želudac, ova pizza našla je put do srca brojnih obožavatelja...

Osim slavonske, visoko na listi omiljenih pizza je i ona s tunom. Posebnog okusa, nešto laganija za želudac, ova pizza našla je put do srca brojnih obožavatelja. Da biste je napravili kod kuće, trebaju vam rajčica, sir, tunjevina i bijeli luk.

Pizzu prvo oblikujemo u željenu veličinu te dodajemo rajčicu. Nakon rajčice na nju stavljamo sir, a potom tunjevinu i kolutove bijelog luka. Pizza od tune spremna je tada za pečenje. Na kraju je posipamo origanom i dodamo maslinu.

>>VIDEO: Provjerite najbolji recept za slasnu slavonsku pizzu

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar white socks
white socks
09:11 27.08.2014.

Kolutove bijelog luka?!?!?!?! Svaka čast Majstore! Pardon, svaka čast Chefe!

Avatar Idler 3
Idler 3
09:47 27.08.2014.

Točno, češnjak se na svaku pizzu stavlja na kraju kad se izvadi. Nema ništ goreg od zgorenog češnjaka !!!

PO
poticaji
16:49 27.08.2014.

Nije napisao "kolutove češnjaka" nego "kolutove bijelog luka". Mislio je na luk kojega smo ga mi prije ulaska u EU zvali "srebrenjak ili srebrenac". bijeli luk (EU)= srebrenjak (cro) žuti luk(EU)= crveni (cro) crveni (EU)= ljubičasti (cro).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije