Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jako fino

VIDEO: Pileće rolice u umaku od bijelog vina - pogledajte kako ih jednostavno pripremiti!

piletina
Foto: Imagine TV
21.10.2014.
u 12:00

Za pripremu samih pilećih rolica trebaju vam: pileći file, pršut i mozzarella. Poslužuju se uz njoke u umaku od bijelog vina...

Tko ne voli piletinu i vino? Više manje, svi vole uživati u ovim jednostavnim namirnicama, a posebno je ukusno spojiti ih u atraktivno jelo.

Za pripremu samih pilećih rolica trebaju vam: pileći file, pršut i mozzarella. Poslužuju se uz njoke u umaku od bijelog vina. Priprema traje deset do petnaest minuta. Pileći file puni se pršutom i mozzarellom te se potom stavlja na vreli roštilj ili tavu.

Dok se rolice prže, priprema se vinski umak. Punjene masline siječemo na komadiće i ostavimo ih prodinstati. U prethodno zagrijanu tavu dodamo maslinovo ulje, potom dodamo deci bijelog vina, a zatim goveđi temeljac te deci vrhnja za kuhanje. Začinimo paprom i soli te pustimo da proključa. Zatim dodajemo njoke i pustimo da se kuha dvije do tri minute. Na kraju pilećim rolicama dodajemo umak i uživamo u jelu.

>>Fina, najfinija! Piletina u umaku od sira i pršuta

>>VIDEO: Pripremite slasne medaljone u umaku od gorgonzole!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije