Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo

Večernji Travel Club − Najbolja putovanja, najpovoljnije cijene i najbogatiji sadržaj

Večernji Travel Club - Rim
Foto: Thinkstock
1/3
23.04.2014.
u 16:47

Predstavljamo vam Večernji Travel Club. Samo za čitatelje Večernjeg lista od sada pripremamo, organiziramo i realiziramo najbolja putovanja po najpovoljnijim cijenama uz najbogatiji sadržaj!

Putujte s nama u svjetske prijestolnice, posjetite mjesta važna za svjetsku povijest, doživite poznata hodočasnička odredišta i katolička svetišta, opustite se uz odlične wellness aranžmane, uživajte uz naše aranžmane za ljetovanja, kampove, zimovanja ili pobjegnite od svakodnevice s nama na kraće izlete − jer sve to za vas od sada priprema Večernji Travel Club! Očekuju vas odlični aranžmani, ispunjen program putovanja te kvalitetan i zanimljiv sadržaj!

Posebne ponude Večernji Travel Cluba omogućuju vam putovanja koja si možete priuštiti i uz koja ćete dobiti najviše za svoj novac − zabavu, odmor i uživanje!

Odaberite svoje putovanje za proljeće i ljeto!

Već sada možete otkriti što vam je Večernji Travel Club pripremio za nadolazeće razdoblje: dovoljno je da odaberete svoju idealnu destinaciju! Otputujte u Barcelonu, Dublin, Istanbul, Kopenhagen i Terme Tuhelj uz aranžmane koje smo pripremili u suradnji s turističkom agencijom Speranza kako bi proljeće i ljeto iskoristili na najbolji mogući način – putujući, opuštajući se i otkrivajući nove ljepote!

Trenutačno najaktualnija ponuda Večernji Travel Cluba u suradnji s turističkom agencijom Spektar putovanja poziva vas da posjetite Rim i osjetite posebno ozračje nakon proglašenja dvojice papa svecima, i to uz iznimno povoljan i ispunjen aranžman. Provedite četiri dana za pamćenje u Vječnom Gradu po cijeni koja uključuje prijevoz autobusom, smještaj s doručkom u hotelu 3* u Rimu, turističke pristojbe za ulazak u Rim, turističkog pratitelja i troškove realizacije programa za samo 1990 kuna po osobi!

Za čitatelje umirovljenike koji vole ostati blizu svog doma pripremili smo nešto drugačije, bliže i još povoljnije − vikend u Termama Tuhelj.

Za rezervacije i za više informacija o ponudama Večernji Travel Cluba posjetite www.speranza.hr i www.spektar-putovanja.hr.

Putujte s nama!

Vaš Večernji Travel Club

Foto: Večernji Travel Club

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije