Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi gosti iz azije

Valamar otvorio prvi hotel s pet zvjezdica - Valamar Dubrovnik President

Valamar Dubrovnik
Foto: Valamar
1/4
19.06.2014.
u 12:36

ovećanjem ukupnih kapaciteta za 111 jedinica i dodatkom dva potpuno nova smještajna krila, hotel sada nudi ukupno 286 prostranih i suvremeno opremljenih soba, pet apartmana i predsjednički apartman.

U Dubrovniku su proteklih dana otvoreni novoobnovljeni hoteli Valamar Dubrovnik President i Valamar Argosy.

Ulaganje je vrijedno ukupno 188 milijuna kuna (150 President i 38 Argosy).

Valamar Dubrovnik President tako je postao prvi hotel u portfelju ove grupacije s pet zvjezdica, dok je Valamar Argosy unaprijeđen s tri na četiri zvjezdice.

Svečanom otvorenju Valamar Dubrovnik Presidenta u srijedu prisustvovali su, među ostalim, ministar turizma Darko Lorencin, dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i gradonačelnik Dubrovnika Vlahušić.

Foto: Valamar

Povećanjem ukupnih kapaciteta za 111 jedinica i dodatkom dva potpuno nova smještajna krila, hotel sada nudi ukupno 286 prostranih i suvremeno opremljenih soba, pet apartmana i predsjednički apartman.

Sve su sobe orijentirane prema moru, omogućujući tako svakom gostu nesmetano uživanje u pogledu na Elafitske otoke bez obzira u kojem dijelu hotela je smješten.

Svi hotelski sadržaji su obnovljeni, od recepcije, lobija, smještajnih kapaciteta, restorana, barova, plaže, Wellness & Spa zone s fitness centrom pa sve do unutarnjeg bazena, kako bi se visoka razina usluge osjetila u svim segmentima ponude. Hotel je također bogatiji za novi vanjski bazen sa sunčalištem i barom, a goste će pri dolasku dočekati grandiozna vizura novog glavnog ulaza s prostranim otkrivenim i natkrivenim parkirnim mjestima. U potpunosti je uređena i plaža ispod hotela s oznakom Plave zastave, ležaljkama, suncobranima, kabinama, tuševima, sportovima na vodi, ronilačkim centrom i restoranom.

Hotel raspolaže kongresnom dvoranom za do 400 osoba te s još tri manje dvorane.

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter

Prvi gosti hotela Valamar Dubrovnik President bile su grupe iz Japana i Velike Britanije, a osim s tih tržišta najviše gostiju u hotel dolazi s Dalekog istoka te iz Amerike i Skandinavije. Buking za sada ide prema očekivanjima i 20 posto je bolji nego lani, što govori u prilog činjenici da je tržište jako dobro prihvatilo ovaj novi dubrovački proizvod.

Za radna mjesta u ovom visokokategorniku Valamar je zaprimio više od tisuću molbi, a na koncu je zaposleno 70-ak novih djelatnika, ponajviše u odjelima domaćinstva, kuhinje, restorana, recepcije i wellnessa.

Hotel Valamar Argosy 4* je zahvaljujući ovom ulaganju postao drugi Valamarov hotel s četiri zvjezdice na Babinom kuku. Njegovi zadivljujuće uređeni vrtovi, stilizirane sobe, potpuno novi unutarnji i vanjski bazeni te još jedna novost - well-being zona sa saunama, prostorijom za fitness i sobom za opuštanje - stvaraju idealno opuštajuće i romantično utočište. Hotel raspolaže sa 308 udobnih soba te tri dvorane za sastanke kapaciteta do 80 osoba.

>>Valamar je primjer da se u Hrvatskoj može dobro raditi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije