Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugačiji pogled

Jedan od najljepših hrvatskih nacionalnih parkova na Google Street Viewu

NP Krka
Foto: Google Street View
1/4
02.09.2014.
u 11:01

Odsad putem Google Street Viewa možete prošetati Nacionalnim parkom Krka

Nacionalni park Krka, ali i druga zaštićena područja koja su se priključila projektu, od jučer su dostupna na Google Street Viewu.

Riječ je o projektu koji je započet u listopadu kada je NP Krku posjetio Google Street View Trekker, Googleov snimatelj koji pješice obilazi i snima najljepše dijelove Republike Hrvatske.

Ovim putem bit će moguće panoramski promatrati jedan od najljepših domaćih nacionalnih prirodnih ljepota i virtualno prošetati njime.

Korisnik jednostavno ukuca destinaciju koja ga zanima, zumira i izabere lokaciju. Na info-kartici pojave se naziv lokaliteta i adresa, zatim se klikom miša uđe u Street View, a dalje se uz pomoć miša orijentira u prostoru pod kutem od 360°.

Područja Nacionalnog parka Krka dostupna na Google Street View su poučno-pješačka staza na Skradinskom buku, poučno-pješačka staza Stinice – Roški slap – Oziđana pećina, otok Visovac, tok rijeke od Visovca kroz kanjon Među gredama do Roškog slapa (tj. ruta kojom vozi brod), poučno-pješačka staza na Roškom slapu, manastir Krka, arheološko nalazište Burnum i poučno-pješačka staza na Manojlovačkom slapu.

>>Google Street View pronašao klauna iz horora 'It'!

>>Google Street View uhvatio trenutak kad ju je dečko ostavio!

>>Bizarni prizori: Što je sve 'uhvatio' Google Street View

Komentara 1

KR
kreont
12:07 02.09.2014.

I poučna staza od kamenjara do sabora i pantovčaka. Do saborske fotelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije