Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrađujemo

Uz Premium do putovanja

nagradna igra megabon i premium
Foto: Megabon
1/8
12.10.2015.
u 09:30

Izaberite godinu dana najkvalitetnijeg sadržaja na internetu i osvojite putovanje

Sretni dobitnici nagrada su:

Dobitnik prve nagrade je Dražan Bračić, Beč, Austrija.

Dobitnik druge nagrade je Krešimir Tomas, Ljubljana Polje, Slovenija.

Dobitnik treće nagrade je Petar Luburić, Dubrovnik, Hrvatska.

Čestitamo!

Najkvalitetniji sadržaj na internetu, kolumne najčitanijih kolumnista, intervjui, dokumentarni filmovi, specijali...sve to čini Premium Večernjeg lista. Ako još niste, svakako zavirite u taj dodatan sadržaj koji portal Večernjeg lista nudi, za samo 7 kn za probni period od 30 dana. Pretplatite se na godinu dana i možda baš vi osvojite neko od vrijednih putovanja.

Za samo 611 kn godišnje (mogućnost obročnog plaćanja do 12 rata) dobivate pristup kvalitenom sadržaju koji nigdje drugdje na internetu nije dostupan. Uz to dobivate članstvo u Klubu pretplatnika Moj Večernji, koji donosi brojne pogodnosti te mogućnost čitanja Večernjakovih subotnjih magazina u e-formatu. Bez dodatne naknade čitajte luksuzne magazine na 100 strana, Living, Diva, Slano & Slatko i Moje zdravlje. Ne zaboravite iskoristiti i posebnu listopadsku akciju Megabona i Premiuma sa dodatnih 50% popusta na Megabon kupon koji vrijedi za sva putovanja.

Ne čekajte, od 12. do 31. listopada, pretplatite se na godišnji pristup Premiumu i možda baš vi osvojite jedno od putovanja:

  1. nagrada: 1 x aranžman, dva noćenja u dvokrevetnoj sobi u hotelu Mozart 5* u Opatiji; ukupne vrijednosti 3368,00 kuna.

  2. nagrada: 1 x aranžman, dva noćenja u Standard sobi za 2 osobe u Grand hotelu Rogoška, Rogoška Slatina u Sloveniji; ukupne vrijednosti 1948,00 kn.

  3. nagrada: 1 x aranžman, dva noćenja u Superior dvokrevetnoj sobi za 2 osobe u hotelu Hollywood, Sarajevo u Bosni i Hercegovini; ukupne vrijednosti 1495,00 kn.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Sretno!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije