Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pristupačne cijene

U Zagrebu otvoren Evergreen sushi & salad bar

Sushi salad bar Evergreen
Foto: John Pavlish
1/12
06.03.2015.
u 13:41

Evergreen sushi & salad bar odiše toplinom te vrhunskom uslugom gdje je zadovoljstvo gostiju uvijek na prvom mjestu.

Svi ljubitelji vrhunskog sushia doći će na svoje jer se u srcu Zagreba otvorio Evergreen sushi & salad bar.

U modernom ambijentu i ugodnoj atmosferi brojni gosti moći će uživati u ručno rađenom sushiu i velikom izboru salata i wrapova koji će osvojiti sve one koji vole laganiju hranu.

Slogan restorana „Hand made every day“ ističe da upravo znanje, iskustvo te prepoznavanje kvalitete namirnica doprinose izvrsnosti sushia koji će se moći probati u ovoj novoj oazi japanske kuhinje te koji će oduševiti nepca i onih najzahtjevnijih.

Evergreen sushi & salad bar koji je otvoren u Ilici 49 u Zagrebu, odiše toplinom te vrhunskom uslugom gdje je zadovoljstvo gostiju uvijek na prvom mjestu.

Nova gastro oaza Dalekog istoka poslužit će kao idealno mjesto za opuštanje uz egzotične okuse u svakom trenutku te kako ističu po pristupačnim cijenama ovih jedinstvenih delicija.

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

>>Zagrepčani vole organske hamburgere, sushi, kravlji sir s tartufima i štrukle

Komentara 2

IK
ikonoklast
15:03 06.03.2015.

šta ako je netko kopal nos prije toga

IK
ikonoklast
15:02 06.03.2015.

ne znam meni se to ne sviđa jer je stalno po rukama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije