Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROŠTILJANJE

U Umagu odabrani finalisti u borbi za Zlatni ćevap

zlatni ćevap
Foto: PR
1/3
27.04.2015.
u 16:04

U sastavu gastro suda bili su majstor kuhar Dario Lide, zamjenik gradonačelnika Umaga Mauro Jurman i chef Marinko Jurešić

Jučer je u Umagu održano 4. prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK, a velik broj zainteresiranih potvrdio je pravilan odabir grada Umaga za ovogodišnju roštiljadu. Čak 6 ekipa borilo se za ulazak u finale borbe za glavnu nagradu Zlatni ćevap.

Dok su domaći i strani gosti uživali u delicijama sa žara po promotivnim cijenama, nagradnim igrama i koncertu grupe 1. April, šest se istarskih ekipa trudilo što bolje prezentirati svoje Timovi - Ja volim Umag, Allegre Istriane, Kill grilla, UHBDR 154, Pressum i Održive roštiljdžije imali su težak zadatak izboriti se za titulu najboljeg. Svi natjecatelji dali su sve od sebe da impresioniraju stroge suce. To je najbolje pošlo za rukom simpatičnoj ekipi Allegri Istriani, koja je odnijela pobjedu i time se plasirala u finale Zlatnog ćevapa.

U sastavu gastro suda bili su majstor kuhar Dario Lide, zamjenik gradonačelnika Umaga Mauro Jurman i chef Marinko Jurešić.

Umaškim ulicama širio se neodoljiv miris roštilja i svi su imali priliku uživati u mesnim delicijama iz PIK-a. Ovo je samo početak, jer se sljedeća natjecanja 4. prvenstava Hrvatske u roštiljanju uz PIK nastavljaju i u ostalim hrvatskim gradovima.

Zanimljivo je da je gradonačelnik Vili Bassanese obećao pobjednicima cijeli autobus navijača na finalu u Zagrebu 28. lipnja.

>> Pronađite nešto za sebe na jelovniku Batak grilla

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije