Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranske igre

U polufinalu osim Hrvata i Mađari, Makedonci, Slovenci, Talijani, Austrijanci...

jadranske igre
Foto: Jadranske igre
1/3
04.09.2015.
u 09:15

Međunarodno polufinale u Rijeci na bazenima Kantrida nakon gotovo tri mjeseca turneje po Hrvatskoj

Nakon gotovo tri mjeseca turneje po Hrvatskoj i zemljama diljem regije, šesta sezona Jadranskih igara došla je do svoje druge faze – do već sada tradicionalnog međunarodnog dijela.

Prvi dio međunarodne faze natjecanja su dva Međunarodna polufinala, koja će se danas i u nedjelju održati u Rijeci na bazenima Kantrida, a na kojima će nastupiti ukupno 12 ekipa iz osam zemalja. Sportsko-zabavna manifestacija dolazi u Rijeku, gdje će se u organizaciji Grada Rijeke i agencije Adria events održati dvije polufinalne večeri nakon kojih ćemo saznati imena šest ekipa koje će krenuti put Biograda na Moru u veliko Međunarodno finale. U polufinalu će se, osim Hrvata, natjecati i Mađari, Makedonci, Slovenci, Talijani, Austrijanci, Crnogorci, stanovnici Bosne i Hercegovine...

– Drago nam je da naš projekt, koji se proširio na cijelu regiju, dolazi u grad u kojem se zapravo i rodila čitava ideja o Jadranskim igrama – rekao je Miroslav Krzyk, autor projekta.

Ulaz na bazen obje večeri biti će slobodan, a polufinala započinju u 20:00 sati. Besplatne ulaznice mogu se podići na bazenima Kantrida, u Turističkom informativnom centru i u Ri Info.

Terenima Jadranskih igara iz sezone u sezonu prodefilira preko 2500 natjecatelja, a natječu se u modernim inačicama tradicionalnih igara, dok se navijači broje u tisućama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije