Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Svadbena noć sa stilom u restoranu Lobby Food&Mood

restoran Lobby
Foto: PR FOTO
1/17
PR
Autor
PR članak
23.09.2014.
u 08:30

Bilo da želite vjenčanje kao iz moderne bajke ili odličan tulum za svoje uzvanike, restoran Lobby Food&Mood će se potruditi da ispuni sve Vaše želje. Taj ugostiteljski dvorac nalazi se u predvorju poslovnog tornja Eurotower u Zagrebu, gdje se pomno odabrane svježe namirnice pretvaraju u izuzetan gastronomski užitak predstavljen nesvakidašnjim kreacijama na tanjuru.

U ponudi restorana posebno se može izdvojiti hrvatska i mediteranska kuhinja, koja se prilagođava Vašim željama prateći sve kulinarske i sezonske trendove. Profesionalni tim restorana Lobby slijedi najrazličitije trendove europskih i svjetskih kuhinja, čime ostvaruje izvrstan ritam savršeno ugođenog ugostiteljstva.

Prostor restorana je inspirirajući koji svojom veličinom, prostranošću i osvjetljenjem čini čarobno okruženje za Vas i odabrano društvo. Impozantne je veličine i osvjetljenja sa neodoljivim detaljima, a osvojit će Vas već na samom ulazu. Središnju dvoranu čini nekoliko otvorenih prostora kao što je prostrana sala te intimnijih dijelova kao što su japanski vrt, bar i pozornica. Uz razigranu rasvjetu prostor se uspinje do prozračne galerije koja nudi izlaz na veliku terasu.

Koliko je multifunkcionalan ovaj prostor, dokazuje mogućnost aranžiranja u različitim stilovima, te prilagodba prostora iz mirno osvijetljene dnevne blagavaonice do ugodne kavane ili rasplesanog caffe bara. Nudi se mogućnost organizacije raznih domijenaka i proslava sa mogućnošću primanja čak do 300 gostiju i prilagođava se ležernim dnevnim namjenama kao i intimnim poslovnim svečanostima, eventima, konferencijama ili coctail partyjima.

Svaki detalj je odabran sa izuzetnom pozornošću usmjerenu na potrebe najistančanijih ukusa čineći ponudu restorana savršenim spojem ugodnog ambijenta, neodoljivih okusa i ritmova omiljenih pjesama.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo rada u organizaciji vjenčanja i ostalih svečanosti, u ponudi se nalazi vlastiti razglas, posebna rasvjeta i pozornica, a Lobby tim će Vam rado pomoći i u dekoraciji prostora, pronalasku idealnog fotografa i benda, koji će obilježiti i uveličati sve ključne trenutke Vašeg dana i noći za pamćenje. Za sve posjetitelje je osigurano parkiralište u garaži Eurotowera.

Neka Vaša svadbena noć bude 30.000 sekundi čistog užitka. 

Želite prijaviti greške?