Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi program

Što je to u Konzumu kockasto, žuto, neodoljivo, nasmijano?

spužvabob
Foto: Konzum
1/3
28.08.2015.
u 10:45

Potražite u prodavaonicama Konzuma Vreću Sreću koja sadrži album za skupljanje naljepnica i žigova, rollinz figurice, Očko Skočko figurice, dvostranu ploču za igranje s dvije društvene igre, kockicu za igranje te spužvu u obliku ananasa za čuvanje rollinz figurica

Po uzoru na već uspješne programe Štrumpfova i Nikiforije, Konzumom će ove godine prodefilirati veselo društvo iz popularnog dječjeg crtića SpužvaBob Skockani. Tijekom sljedećih osam tjedana Konzumov svijet postat će pravo mjesto za zabavu i širenje pozitivne energije, što je i osnovna karakteristika glavnog lika ovog popularnog crtića.

Tko je SpužvaBob Skockani?

Energična i optimistična morska spužva koja živi u ananasu sa svojim kućnim ljubimcem Slavkom. Spužva Bob Skockani nas uvijek iznova uči da u životu treba uživati punim plućima. On jednako uživa u poslu koji radi, kao i u veselim i nezaboravnim avanturama sa svojim društvom, a iz nevolja koje ga često snađu, uvijek izvuče nešto dobro. On je vječiti optimist koji svaku situaciju gleda s pozitivne strane.

Saznajte mehaniku ovog programa vjernosti

Potražite u prodavaonicama Konzuma Vreću Sreću koja sadrži album za skupljanje naljepnica i žigova, rollinz figurice, Očko Skočko figurice, dvostranu ploču za igranje s dvije društvene igre, kockicu za igranje te spužvu u obliku ananasa za čuvanje rollinz figurica. Za svakih potrošenih 75 kuna ili kupnjom označenih proizvoda u Konzumu, dobivate jedan paketić koji sadrži po jednu naljepnicu i žig za album te 2 diska za igru. Nakon sakupljenih 10 žigova u albumu, na dar ćete dobiti jednu rollinz figuricu. Kada sakupite 42 naljepnice i popunite album, ostvarujete pravo na 50% popusta na veliku plišanu igračku SpužvaBob ili male plišane igračke.

Postanite i Vi dio vesele ekipe iz Bikini doline!

pužvaBob Skockani zabavni program u Konzumu, od 27. kolovoza pa sve do 21. listopada, pružit će mnoštvo zabave cijeloj obitelji uz skupljanje naljepnica, figurica i atraktivne društvene igre. Budite i vi dio ovog jedinstvenog svijeta sreće i zabave. Uključite se i svojom srećom „zarazite“ sve oko sebe!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije