Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
put pod noge

Romantika na akciji! Vikend u Hiltonu ili pod Julijinim balkonom

Venecija (1)
Foto: Megabon
28.01.2014.
u 08:45

Europske metropole očekuju vas za praznik zaljubljenih

Ljubav ima svoju romantičnu, ali i praktičnu stranu. Onima zaljubljenijima, ne nužno i mlađima, hladnoća i snijeg neće smetati da pod najromantičnijim balkonom svih vremena izmjenjuju poljupce u veronskoj Via Cappello dok ih poluspuštenih vjeđa promatra nedvojbeno jedna, od dodira najuglačanijih statua u sjevernoj Italiji, Julije Capuletti.

Verona je sjajan izbor za vikend, a posebno ako je kombinirate sa šetnjom po kraljici laguna i sprudova Serenissimi. Venecija ljubavnike skriva u magli, časti ih skrovitim kutovima za razmjenu poljubaca, biranim vinima i neizostavnim Bellinijem.

(Alga Travel, 2 dana , autobusom, 550 kn)

Ako volite komociju, a u raskošnoj kraljici Dunava Budimpešti vam je hladno, nakon šetnje i noćne plovidbe te večere u čardi, smjestite se u Hilton i provedite vikend u luksuzu. Hilton s čak pet zvjezdica odličan je izbor.

(Alga Travel, 2 dana 520 kuna)

Kažu da Prag, grad pod zaštitom UNESCO-a, ostavlja bez daha. Upoznajte ga u četiri dana te obiđite Karlov most, Vaclavske namesti, Kafkinu kuću, kraljevski ljetnikovac Belvedere... a na povratku uživajte kratko i u Beču. (Alga Travel, 4 dana autobusom, 790 kn)

SAVJET: Neki aranžmani temeljeni su na ponudama first minute.

>>Biste li mijenjali siguran posao, stan i auto za četiri mjeseca pustolovine?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije