Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Degustacija

Renata Sopek, Iva Šulentić i Žanamari Lalić uživale u pivi

Iva Šulentić
Foto: PR FOTO
1/14
25.02.2014.
u 16:25

O rastućem trendu kombiniranja piva i različitih vrsta hrane danas je u restoranu Muzej govorio Wolfgang Lindell, majstor pivar koji je posebno za ovu priliku došao iz središnjice grupacije Carlsberg u Kopenhagenu...

O rastućem trendu kombiniranja piva i različitih vrsta hrane danas je u restoranu Muzej govorio Wolfgang Lindell, majstor pivar koji je posebno za ovu priliku došao iz središnjice grupacije Carlsberg u Kopenhagenu. Uz moderatoricu Ivu Šulentić, prezentaciji su prisustvovale Petra Nižetić, Žanamari Lalić i Renata Sopek koje su uživale u zanimljivoj pivskoj gastro priči.

Lindell je istaknuo kako je pivo iznimno zahvalno jer omogućava mnoštvo kombinacija koje obogaćuju gastronomsko iskustvo, a što odabrati u konačnici ovisi o preferencijama pojedinca i okusa u kojem najviše uživa. Savršen sklad okusa garantira vrhunska Carlsberg kvaliteta piva.

Ključan „sastojak“ za istinski gastro-pivski užitak je vrhunska kvaliteta piva, a upravo je „kvaliteta iznad svega“ bila osnovna ideja inovatora pivarske industrije i osnivača Carlsberga Jacoba Christiana Jacobsena. Ta se ideja njeguje i danas 160 godina kasnije. Naime, grupacija Carlsberg provodi jednake standarde za osiguravanje vrhunske kvalitete piva u svim svojim pivovarama diljem svijeta.

Foto: PR FOTO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije